GTA 5 mod kurduktan sonra Online'a girmek için ne yapılmalı?

Lydian

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Editör, Asistan
Merhaba, GTA 5'e Single Player için mod kurmak istiyorum fakat mod varken Online'a girersem banlacağım için kuramıyorum da önerebileceğiniz bir yöntem var mıdır? Angarya şeylerle pek uğraşmak istemiyorum açıkçası.

Her modun kuruluş şekli ve yöntemi farklı oluyor. Örneğin oyuna araç yükleyeceğin zaman oyunun dosyalarını OpenIV ile açıp içine atarsın ya da farklı bir mod yükleyeceğin zaman senden plugin dosyası oluşturmanı ve içine atmanı ister. Yüzlerce mod olduğu için tek bir şey söylemek doğru olmaz.

Yapılabilecek diğer bir yöntem ise oyunun dosyalarını kopyalayıp 2 oyun klasörü oluşturmak. Biri modlu diğeri temiz şekilde.
Benim de önerim o ki zaten çoğu kişi böyle yapıyor.

Bu riskli bir yöntem. Bazı modlar "mods" klasörü dışındaki dosyalara etki eder. Ya da yanlışlıkla mods klasörü değil de normal klasöre kurabilirsiniz. Ban riski ve sorumluluğun size ait olduğunu unutmayın.
Oyundaki anti-cheat'in %90'ı kaldırıldı riskli falan değil şu 6 ay içinde trainer kullanıp ban yiyen bile duymadım.

Oyundaki anti-cheat'in %90'ı kaldırıldı riskli falan değil şu 6 ay içinde trainer kullanıp ban yiyen bile duymadım.
Trainer farklı mod farklı. Trainerlar özel yazılıyor. Her Trainer da çalışmaz. Arkadaş ban yerse yeni bir hesap alırsınız.

Merhaba, GTA 5'e Single Player için mod kurmak istiyorum fakat mod varken Online'a girersem banlacağım için kuramıyorum da önerebileceğiniz bir yöntem var mıdır? Angarya şeylerle pek uğraşmak istemiyorum açıkçası.

Oyunun sıfır halinin bir kopyasını oluştur kenarda yedek olarak kalsın. Mod kurma işlemin bittikten sonra Online gireceğin vakit modlu olan GTA 5'i kesip başka bir klasöre yapıştır sıfır halini de eski yerine koy.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı