GTA 5 Neden 30 FPS'de Kasmıyor?

Anladım ama benim bahsettiğim konu şu. CS:GO, TF2 gibi oyunlarda 30 FPS Sabit kasarken GTA 5 gibi bir oyunda niye kasmıyor? Hatta TF2 30 VS 60 FPS yazarsanız videoyu izleyebilirsiniz.

Kasan arkadaşların sistemi çok merak ettim. Ben GTA 5 de medium ve low ayarlar arasında 55-35 FPS arası alıyorum. Kasmanın nedenleri arkaplan da çalışan uygulamalar olabilir. GTA 5 sadece grafik olarak değil işlemciyi de sömüren bir oyun. İşlemcinin çift çekirdek olması GTA 5 bazında dezavantaj. Belleğinizin de en az 6 GB olması gerek her ne kadar minimum 4 GB yazsa da.

İşlemcinin çift çekirdek olması GTA 5 bazında dezavantaj.
Burada anlatılmak istenen nedir tam olarak? Tek çekirdek işlemci geliştirmişler de onunla birlikte çok çekirdekli işlemcileri benchmark testlerine mi tabi tutmuşlar?
Hayır zaten piyasada 2 çekirdekli işlemci de kalmadı, en düşük 4 tane var.
Belleğinizin de en az 6 GB olması gerek her ne kadar minimum 4 GB yazsa da.
Sisteminde istersen 666 GB bellek olsun, VRam eğer 4Gb'ın altındaysa fayda etmeyecektir zaten. Bilmiyorsan yorum yapma.

Son düzenleme:
@Dr.Aequitas Benim imzama bak önce. Bu sistemden önce 4 Gb bellek kullanıyordum E5200 çift çekirdek işlemci ve aynı ekran kartını kullanıyordum. En düşük ayarlarda 30 fps alıyordum. Bellekleri yükseltip 4 çekirdekli bir işlemciye Medium ayarlarda 50 Fps alıyorum. 4 Gb Vram altındaysa fayda etmezmiş. Ekran kartının hafızası ne kadar yüksekse o kadar iyidir mantığı ile bu sitede böyle komik yorumlar yaparak ciddiye alınmazsın emin ol.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı