GTA 5 Next gen nasıl yükseltilir?

SadaceKyroth

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı ve Tasarımcı
3 yıl önce konsollara gelmiş olan güncellemeyi sonunda PC'ye 4 Mart'ta çıkartıyor Rockstar. Şimdi bu güncelleme ne, tam olarak anlamadım. Bazı yerler yükseltme yapacaksın derken bazıları, sende GTA varsa direkt güncelleme olarak gelecek diyor. Şimdi, güncelleme olarak gelecekse sorun yok, ama yükseltme yapacaksam nasıl yapacağım? Ve yüksek ihtimalle güncelleme olarak gelmeyecek, yükseltme yapacağım. Bunu Rockstar Launcher'dan mı yapacağım? Diğer sorum ise, Epic Games kullanmaktan nefret ediyorum. Steam'den alacağım GTA 5'i ve o da 5 Mart'a denk geliyor veya ilkbahar indiriminde alacağım. Fiyatı yükselir mi?

3 yıl önce konsollara gelmiş olan güncellemeyi sonunda PC'ye 4 Mart'ta çıkartıyor Rockstar. Şimdi bu güncelleme ne, tam olarak anlamadım. Bazı yerler yükseltme yapacaksın derken bazıları, sende GTA varsa direkt güncelleme olarak gelecek diyor. Şimdi, güncelleme olarak gelecekse sorun yok, ama yükseltme yapacaksam nasıl yapacağım? Ve yüksek ihtimalle güncelleme olarak gelmeyecek, yükseltme yapacağım. Bunu Rockstar Launcher'dan mı yapacağım? Diğer sorum ise, Epic Games kullanmaktan nefret ediyorum. Steam'den alacağım GTA 5'i ve o da 5 Mart'a denk geliyor veya ilkbahar indiriminde alacağım. Fiyatı yükselir mi?
Fiyatı yükselir mi emin değilim ama eğer GTA 5 e sahipseniz güncelleme olarak ücretsiz bir şekilde gelecek. Güncelleme gelince nereden aldıysanız oradan güncelleyip girersiniz diye düşünüyorum.

Fiyatının yükseleceğini hiç sanmıyorum dostum sadece ışıklandırma ve bir kaç teknoloji eklenecek fiyatlara etki edeceğini hiç sanmıyorum. Hali hazırda 60 FPS ve üstü desteği var zaten PC'de mesela PS4'te yoktu PS5 için büyük bir yenilikti. Konsolda 4K60 FPS GTA 5 oynamak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı