GTA 5 Offline Code:202 Sorunu

webcini27

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar kolay gelsin greengamingten aldığım GTA 5 bu uyarıları veriyor
sorunu ne olabilir?
Offline dedikten sonra activation gibi bir şeyler yazıyor nasıl çözebilirim bu sorunu?

Teşekkürler şimdiden.
gta 5 1.jpg
gta 5 2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hata bende de var. 1 hafta önce code 2 hatası veriyordu şimdi de code 202 hatası veriyor. VPN ile açılıyor ama baya bir lag oluyor. VPN harici bir çözümü var mı bu sorunun ? Technopat'ta biraz daha araştırdım bir arkadaş DNS'yi otomatiği alarak yapmış. Ben de aynısını denedim işe yaradı. Sen de dene işe yarayabilir.

Son düzenleme:
Aynı hata bende de var. 1 hafta önce code 2 hatası veriyordu şimdi de code 202 hatası veriyor. VPN ile açılıyor ama baya bir lag oluyor. VPN harici bir çözümü var mı bu sorunun ? Technopat'ta biraz daha araştırdım bir arkadaş DNS'yi otomatiği alarak yapmış. Ben de aynısını denedim işe yaradı. Sen de dene işe yarayabilir.
bende otomatik dns yok şimdi boş bıraksam olmuyor otomatiğe almam için otomatik statik ip vermem lazım bende internet cafede ana masaya yükledim bzaen oynamak için ip yi otomatiğe alamıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı