GTA 5 Online banlanmak ne kadar sürer?

Offline'da modla istediğin arabayı sürsen daha iyi olur bence. Mutemelen banı atarlar.

Oda mantıklı, ama story modum var yatarak oynuyorum keyifli geliyor, Online'da sürüyorum o yüzden. Bir de Steam'le entegre başka bir konsolum var ondan oynuyorum Rockstar böyle şeylerde saçma saçma şeyler uyguluyor, RDR2'de bütün oyun saveim mahvoldu o sebepten.

Dediğiniz gibi çok yüksek ihtimalle perma yer.

Hocam para hileleri neden bu kadar katı? Girdiğim 3 serverda 3 tane godmode vardı hiç ban yemediler, para hilesi yapıp private serverda takılınca ban yiyorum.

Oda mantıklı, ama story modum var yatarak oynuyorum keyifli geliyor, Online'da sürüyorum o yüzden. Bir de Steam'le entegre başka bir konsolum var ondan oynuyorum Rockstar böyle şeylerde saçma saçma şeyler uyguluyor, RDR2'de bütün oyun saveim mahvoldu o sebepten.

Hocam para hileleri neden bu kadar katı? Girdiğim 3 serverda 3 tane godmode vardı hiç ban yemediler, para hilesi yapıp private serverda takılınca ban yiyorum.

Oyunun dosyasını değiştiriyorsun. Neyi değiştirdiğine baktıklarını sanmıyorum. Türkçe yama ile girince de ban yiyorsun.

Söylediğim gibi modest menü üzerinden hileyi yapıp invite only oynasan risk çok daha az olurdu Cheat Engine üzerinden yapmak çok mantıksız.
İlkinde yapıp ban yemişsin bari tekrar yapmasaydın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı