GTA 5 Online başlangıçta para nasıl kazanılır?

Eğer arkadaş grubun kalabalık ise playlist oluşturup oynarken hem eğleniyorsun hem hızlıca para birikiyor hele ki yarış falan oynarken 1. olursan daha fazla para geliyor.

Kalabalık değil hocam 3 kişi, sizin tavsiyeniz nedir daha hızlı para kasabilirim?

Ben böyle böyle oynaya oynaya kasmıştım 8 kişilik arkadaş grubuyla zaten playlist dışında bir şey yapmadığım için para kasmak gibi derdim olmamıştı kısaca nasıl hızlı kasılır bir fikrim yok.

Kalabalık değil hocam 3 kişi, sizin tavsiyeniz nedir daha hızlı para kasabilirim?
Gta 5 de her zaman para kasması zor olmuştur. Benim arkadaşım 2015 den beri oynuyor ama şuana kadar en fazla 100m filan biriktirmiştir ki 100m gta online için çerez parası.
Para hilesi kullanın diyeceğim ama ban olasılığı yüksek. Belki para hilesini aramızda hoşnut görmeyen olabilir ama gta online nin en prime zamanlarında çoğu Türk youtuber bile para hilesi kullanmıştı. Gerçi onlarda ban yemiştir yememiştir bilmiyorum ama :D
Şuanlık en legal yolu online de heist ve diğer oyun görevlerini yaparak para kazanmak.

En hızlı şekil de hile ile kasabilirsin bir diğer yolu da oyuna para yatırmak. Unlock vb şeyler kullanma ban atıyor. Heist ile de para kasabilirsin ama onun için de yüklü miktarda sermaye gerekli onun için de hile en basit yolu.

Arcade veya Kosatka sahibi olan bir arkadaşınız ile soygun görevleri yapın, sonra yavaş yavaş motor klübü fabrikalarını, warehouse, nightclub gibi şeyleri alırsınız. Sonrası bir şekilde geliyor zaten. İlk başlarda araçlara ve evlere yüksek paralar harcamayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı