GTA 5 Online FPS Düşüklüğü

İşletim sistemi
Windows 10

Sahteayak

Centipat
Katılım
19 Mayıs 2020
Mesajlar
7
GTA 5 Online moda geçince grafikleri arttırıyor ve FPS düşüyor ve grafikleri arttırdığını ayarlarda göremiyorum ama çok büyük gözle görünür fark var yardımcı olur musunuz?
Donanımım:
i5 7300HQ
1050 2 GB
8 GB RAM
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanıyorum online'da bu sorun çoğu kişide var. Çözümleri için açılmış diğer konulara bakmanızı tavsiye ediyorum
 
GTX 1660 Ti kartım var fakat 35-50 FPS aliyorum, konu açtım lakin çözüm bulamadım.
Bir kullanıcı yorumlardan birinde arka planda çalışan rockstar games ve epic games istemcilerinin buna etkisi olabileceğini belirtmişti belki ondan olabilir ancak bu tarz sorunların bana göre en olası olduğu zamanlardasınız çünkü milyonlarca insan oyunu aldı ve indirdi şuanda(online kısmında sorunlarınız varsa eğer). Yine de sorununuzun tam olarak nasıl çözülebileceğini daha doğrusu nasıl bir çözümle yaklaşılması gerektiğini bilemiyorum malesef...
 
GTA V'te bundan kaynaklı olacağını dusundum fakat CS:GO'da aynı durum yani 110 FPS seyrinde olduğu için konu actim. Şu anlik çözüm bulamadim. Cevabınız için teşekkür ederim.
Eğer fps drop CS:GO'da da oluyorsa kulübe hoşgeldin... Aynı sorundan aylardır muzdaripim ve çözüm malesef hala bulamadım.
 
Kartımın gerçek gücünü de biliyorum, beni asıl rahatsız eden durum da bu. GTA V' te 80-110 , CS:GO'da ise 260+ olması gerekiyor. Oyunların akıcılığında bir sorun yok, fakat testlerin böyle sonuç vermesi biraz canımı sıktı açıkçası.
 
Bu sorun bendede var, GTA V Singleplayer, RAGE:MP ve FiveM'e girince 20-40 fps arası seyir ediyor, GTA V Online'a girince 0-20 FPS arası seyir ediyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı