GTA 5 Online giriş sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Electrom

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğin gibi GTA 5 ücretsiz oldu bende arkadaşlarımla oynamak için indirdim fakat Online'a giremiyorum. Sign in Social Club falan yazıyor. Home tuşuna bastığımda bir ekran geliyor üstte fakat bir şeyler yazıyor ve altında da retry connect var. Arkadaşım da indirdi o böyle bir sorun yaşamadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraflar bunlar

Dosya Ekleri

• 1589622322534725101844.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 71
  • 15896223485131998246842.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 72
Öncelikle yaşadığım sorunu çözmeye çalışmadan internetten aramadan yazmadım zaten 2 saat uğraştım yabancı forumlara baktım fakat bulamadım o yüzden buraya yazdım
Giriş yap ve daha sonra oyna diyor. Ayrıca online için ilk karlı bölümü bitirip geçmeye çalışın.
Giriş yaptım o bölümü de geçtim

Şuan bilgisayarda değilim fakat dün akşam rockstar games launcher dan girdim e-posta ve şifremi girip play e bastım yine aynı sorun vardı
Bazı yabancı forumlarda vpn kullanın demişler sizce işe yarar mı?

Son düzenleme:
Doğru söylüyorsunuz.

Bence öyle düşünmeyin parası olmayanlarda aldı mesela ben.
Başkan olay o değil, ne olursa olsun gelip buraya yazan bir kitle var. Koskocaman yazıyor sınırlı bant genişliği var aşırı yükten dolayı diye. Adam gelmiş burda mağara insanı gibi neden yavaş indiriyor diyor. Türkçe yazıyor bu ingilizce de değil okuma yazma vs yok.

O konuda haklısınız ama ben 2 saat kendim uğraştım yabancı forumlarda gezdim çözüm bulamayınca buraya geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…