GTA 5 Online 'initializing' ekranında kalıyor

Ardaq

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi GTA 5 Online'a girerken initializing ekranında kalıyor veya hiçbir şey yazmadan ekranda kalıyor. Ama story moda girip tek kişilik girdiğim zaman sıkıntısız giriyor. Nasıl çözebilirim?

Hocam Türk telekomsa eğer güvenli internet açık olabiliyor ondan kaynaklı olabiliyor açık mı güvenli internet? Bu arada çözüm için VPN kullanabilirsiniz servere girdikten sonra geri kapatırsınız.

Hocam Vodafone da servera girebiliyorum ama heistie giremiyorim ya da başka gorevlere.

Bu sorunun çözümü yok gibi hocam, ben şu şekilde girebiliyordum sadece; İnvite only sesion'a girip, daha sonra public'e girmeyi deneyin. Oyuna girer girmez, ana menüden Online'a girmeye çalışınca hiç giremiyordum ben.

Bu sorunun çözümü yok gibi hocam, ben şu şekilde girebiliyordum sadece; invite only Sesion'a girip, daha sonra Public'e girmeyi deneyin. Oyuna girer girmez, ana menüden Online'a girmeye çalışınca hiç giremiyordum ben.

Tamamdır hocam sağ olun.

Bu sorunun çözümü yok gibi hocam, ben şu şekilde girebiliyordum sadece; invite only Sesion'a girip, daha sonra Public'e girmeyi deneyin. Oyuna girer girmez, ana menüden Online'a girmeye çalışınca hiç giremiyordum ben.

Hocam çözümü DNS değiştirmek buldum.

Hocam dediğinizi yapıyorum gine olmuyor ilk başta DNS işe yaradı bir kerelik sonra bozuldu güvenli internette kapalı olmuyor.

Son düzenleme:
Tamamdır hocam sağ olun.

Hocam çözümü DNS değiştirmek buldum.

Hocam dediğinizi yapıyorum gine olmuyor ilk başta DNS işe yaradı bir kerelik sonra bozuldu güvenli internette kapalı olmuyor.
Story mode'dan invite only sesiona giriş yapabiliyor musunuz?

İnvite only sesiona girebiliyor musunuz hocam? Eğer girebildiyseniz telefondan heistlere girmeyi deneyin.

Girebiliyorum telefondan giremiyorum arkadaşla oynayinca o istek atiyor heist girebilıyorum.

Girebiliyorum telefondan giremiyorum arkadaşla oynayinca o istek atiyor heist girebilıyorum.

Ama tek başıma telefondan olmuyor.

Ekran böyle şu an. Çok canımı sıkmaya başladı bu olay çözümüde yok. Oynadığım arkadaştada aynı sorun var

Dosya Ekleri

• 17190783165211898616150062286218.jpg
    17190783165211898616150062286218.jpg
    193,6 KB · Görüntüleme: 45

Technopat Haberler

Geri
Yukarı