GTA 5 Online kasıyor

Emirr5511

Femtopat
Daha fazla  
Cihazım anladığım şekilde GTA 5 Online'de kasıyor. İnternetten dolayı desem internetim gayet hızlı. Story modda kasmıyor, sadece şehir işinde kalabalık durumda çok hızlı gidince ufak droplaniyor. Fakat Online'de gozle görülür drop düşüşü çok yaşıyorum. Cihazım kasmıyor, menü geçişlerin de başka oyunlarda falan hiç kasma mevcut değil. Fakat Online'de kasıyor, bunun nedeni ne olabilir? Oyun içi ayar mi yapmam gerekiyor? Cihazım GTA 5'i mi desteklemiyor anlamadım Slim cihaz kullanıyorum. Bir çözümü bilen varsa söyleyebilir mi?

Cayo Perico Heist'i iyi dizayn edemedikleri için Gta Online'da bir sunucuda 15'den fazla oyuncu olunca FPS dropları söz konusu oluyor. Bazen modlu oyuncular gelip server'i sonuna kadar zorlayınca da kasabiliyor.

Cihazım anladığım şekilde GTA 5 Online'de kasıyor. İnternetten dolayı desem internetim gayet hızlı. Story modda kasmıyor, sadece şehir işinde kalabalık durumda çok hızlı gidince ufak droplaniyor. Fakat Online'de gozle görülür drop düşüşü çok yaşıyorum. Cihazım kasmıyor, menü geçişlerin de başka oyunlarda falan hiç kasma mevcut değil. Fakat Online'de kasıyor, bunun nedeni ne olabilir? Oyun içi ayar mi yapmam gerekiyor? Cihazım GTA 5'i mi desteklemiyor anlamadım Slim cihaz kullanıyorum. Bir çözümü bilen varsa söyleyebilir mi?

Belki lobideki hile açmıştır bir de story mode göre bayağı fazla özellik var Online modunda o yüzden olabilir

Sistemin nedir?

Dosya Ekleri

• sistemözellikleri2.png
    sistemözellikleri2.png
    242,7 KB · Görüntüleme: 66
Sistem ne, gta 5 in minimum sistem gereksinimine yakınsa online daha çok gereksinim gerektirebilir örn normali 4 gb ram gerektiriyosa online da 4,8 gb yeterli oluyordur seninkide 4 gb ise yetmeyebilir online daha çok sistem gerektirir çünkü

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı