GTA 5 Online nasıl para kasılır?

Merhabalar, direkt konuya gireceğim; GTA 5 Online'da en hızlı nasıl para kasabilirim? 3 arkadaşım ile heist yapıyoruz fakat çok zor ve verdiği para az. Oyunda herkesin deli gibi parası var. Bunların arasında hile ve oyuna para yatıran çok var biliyorum fakat hepsi mi böyle?
Ps4 oynuyorsan sana gta da para konusunda yardım ederim her iki günde cayo perico heist ten sana 1.500.000 kazandırırım

Tavsiyem Kosatka almanız en iyi para oradan geliyor şu an Bunkerınız da varsa oraya da sürekli supply alın.
Cheat Engine ile para hilesi yapayım diyorum aklıma ban riski geliyor, sonra bu kadar kişinin hile yapıp ban yememesi geliyor aklıma kafam karışıyor.

Şu an yememesi bir şey değiştirmez 6 ay önce hile yapan arkadaşım geçen hafta ban yedi. Her an ban yeme ihtimaliniz var arada ban dalgası oluyor diken üstünde oynamak istemiyorsanız hile yapmayın.

Merhabalar, direkt konuya gireceğim; GTA 5 Online'da en hızlı nasıl para kasabilirim? 3 arkadaşım ile heist yapıyoruz fakat çok zor ve verdiği para az. Oyunda herkesin deli gibi parası var. Bunların arasında hile ve oyuna para yatıran çok var biliyorum fakat hepsi mi böyle?

En basit yolu cayo perico heistleri hem tek başına 1.3m kazanabildiğin hem de diğer heistlerin yanında daha basit biten bir heist ben oyunu oynarken öyle kasıyordum oyun çıktığından beri 500 saatim var almadığım araç kalmadı aldığım araçların yarısını cayo perico heistleri sayesinde aldım.

En basit yolu cayo perico heistleri hem tek başına 1.3m kazanabildiğin hem de diğer heistlerin yanında daha basit biten bir heist ben oyunu oynarken öyle kasıyordum oyun çıktığından beri 500 saatim var almadığım araç kalmadı aldığım araçların yarısını cayo perico heistleri sayesinde aldım.

Peki o denizaltıyı alana kadar neyle kasayım?

800+ saat modsuz ve 300+ modlu bir şekilde GTA Online oynamış biri olarak sana para kasmakla uğraşmayıp direkt mod menü satın almanı öneririm. çünkü GTA Online'da ne kadar para kasarsan kas hep daha fazlası gerekecek, bunu iyi biliyorum. Oyuna ilk başladığım zamanlarda CS:GO'da pahalı Skin'lerim vardı ve mod yapıp ban yemekten de korktuğum için onları satıp 40M falan oyun parası satın almak gibi büyük bir hata etmiştim. Öyle bir şey yapmama ve sürekli The Bogdan Problem görevini yapmama rağmen para asla yetmiyordu. Daha sonra mod menu aldım 10€ karşılığında ve şimdi ne zaman istersem girip milyonlar basıp keyfime bakabiliyorum. İnan bana bir süre para kasmakla uğraştıktan sonra bundan bıkıp sen de aynı şeyi isteyeceksin .çünkü dediğim gibi o oyunda para ihtiyacı neredeyse hiç bitmiyor. Ha diyorsan ki ben para kasmakla uğraşmak istiyorum; o zaman benim eskiden yaptığım gibi Bogdan Heist Glitch'i yapmanı öneririm. İlk olarak kendine bir Facility satın alacaksın. Bunun için parayı nereden bulacağım diyorsan da; diğer oyuncuların attığı heist davetlerine katılarak veya X2-X3 etkinliklerini oynayarak ufak ufak para kasacaksın. Sonra satın aldığın Facility'de içerde H yazan yere gidip Act 1 Heist'ini bitirip Act 2'ye geçeceksin. Act 2 yani The Bogdan Problem'a geldiğin zaman bütün setup ve Prep'leri yapıp Heist kısmında (Avenger adlı VTOL helikoptere binip sahile gideceksiniz) Glitch yapacaksın. Glitch nasıl oluyor diye sorarsan da, görev bitmek üzereyken yani Avenger denen VTOL helikopter ile Los Santos Havalimanı'na giderken orada bir hangara gireceksiniz. Hangara girdikten ve işaretli yere Avenger'ı park ettikten sonra Avenger'dan inerken, karakterin merdivenlerde iken oyunu kapatacaksın veya interneti keseceksin. Böylelikle 10-15 dakikada hem cebine 1M girmiş olacak hem de görevi yaptığın halde hala orada tekrar yapılmak için bekliyor olacak. Yani ne zaman istersen bu glitch ile 10-15 dakikada 1M kasabileceksin. Benim bilgisayarım çok kötü olmasına ve bekleme süresi için daha güncelleme getirmemiş olmalarına rağmen 15 dakika falan sürüyordu. Bu görev için iki kişi gerekiyor ama görev aşırı basit olduğu için rahatlıkla oyuncu bulabilirsin. Tabii ben Cayo Perico denen güncelleme gelmeden önce oyunu bırakmıştım yani belki onda daha iyi para kasılır ama dediğim gibi bu aşırı basit ve kısa sürüyor yani mod yapmayacaksan bunu öneririm. Ayrıca mod ile ban yemek de neredeyse tamamen sana bağlı mesela ben 2018 Ocak ayında satın almıştım ve 2-3 sene boyunca bir kez bile ban yemedim. Paralı Mod'ları toxic kullanıp gelene geçene sataşıp onları rahatsız edersen onlar da seni rapor eder ve böylelikle ban yersin ama onun dışında için rahat olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı