GTA 5 Online oynanır mı?

Jmeyz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu aralar oynıyıcak oyun cidden bulamıyorum. 800 saat GTA 5 Online'ım var. Oyunda yapılması gereken çoğu şeyi yaptım sizce tekrar başlanır mı GTA 5 Online'a? Oynayacak arkadaşım yok çoğu arkadaşım bu devirde GTA mı oynanır diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Online arkadaşlarla bir güzel oluyor ancak onun dışında hile çok fazla bir de griefer(gıcıklar) oluyor. Türklere de hiç sataşma direkt ana bacı sövüyorlar yani GTA kitlesi yoğun miktarda toxic. Para kasmak ayrı bir işkence tabii cayo perico sayesinde 1 saatte en az 1 milyon kazanılıyor.

Online arkadaşlarla bir güzel oluyor ancak onun dışında hile çok fazla bir de griefer(gıcıklar) oluyor. Türklere de hiç sataşma direkt ana bacı sövüyorlar yani GTA kitlesi yoğun miktarda toxic. Para kasmak ayrı bir işkence tabii cayo perico sayesinde 1 saatte en az 1 milyon kazanılıyor.
dostum cheat engine ile 10 dk da 150 milyon bastığımı bilirim. Hatta levelde kasılabiliyor. Eğer kolaylık istersen tabi. Yaklaşık 1.5 sene olcak daha da ban yemedim

Bu devirde GTA Online neden oynanmayacakmış anlamadım. Akşamları "Invite Only" açıp gayet de eğleniyoruz biz. Arkadaşlarınızı ikna edemezseniz tek başınıza nasıl olur bilmiyorum ama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı