GTA 5 Online Public Session'da Tek Başınıza Kalma Yöntemi

Makaleler
1
Yer
Hatay :)
Daha fazla  
Meslek
Electrical Automation
Profil Kapağı
1525868904
GTA 5 ücretsiz olmuşken, hilecilerden ya da diğer oyunculardan kaynaklı sıkıntı yaşayanlar için güzel bir yöntem göstereceğim. Belki bilenleriniz vardır ancak oyunu ilk kez deneyimleyen arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum. Oyunu tek başına oynamayı seven insanlarda var. Oyunda invite only lobiler var fakat şirket görevleri, çete görevleri, teslimat görevleri ve birçok görev invite only lobilerde yapılamıyor. Göstereceğim yöntem ile public lobiden kendinizi disconnect ediyorsunuz ve tek kalıyorsunuz. Hiçbir kısıtlama olmadan istediğiniz görevi başlatıp yapabilirsiniz. Bu yöntem ile paranızı rahat rahat kasabilir ve yeni görevler keşfedebilirsiniz. Bu yöntem hile ya da bug değildir. Ben hilecilerden çok rahatsız olduğum için, uzun zamandır bu şekilde oynuyorum. Solo oynamayı daha çok seviyorum.
GTA 5 Online olarak oyuna giriyoruz.

20200518131819_1.jpg

Ardından, Görev Yöneticisi>Performans>Kaynak izleyicisini aç.

11.jpg

Kaynak İzleyicisi>Ağ>GTA5.exe sağ tıklayıp işlemi askıya al diyoruz. On saniye kadar bekliyoruz.

22.jpg

Saniyelerimizi saydıktan sonra işlemi sürdür deyip oyuna geri dönüyoruz.

33.jpg

Ve artık public lobide teksiniz. İstediğinizi yapabilirsiniz. Özellikle hilecilerden sıkılanlar için birebir çözümdür.

20200518131926_1.jpg

Bir şey soracağım. Ben arkadaşlarla falan giriyorum dediginiz gibi hileciler ya da gorev yaparken bozanlar oluyor. Bu taktiği arkadaşlarla yapsam server dolmaz değil mi? Tek basima denedigimde bir yerden sonra doluyor yine.

Teşekkürler, bende invite only session girerken oyunum çöküyordu. Bu yöntem sayesinde invite only session girmeme gerek kalmayacak :)
Rica ederim dostum. Bu yöntem yıllardır çalışmaya devam ediyor. Solo takılmayı sevenler ve Public görev yapmayı sevenler için birebir.

Bu yöntem Cayo Perico soygunu ile neredeyse bitmiş durumda. Cayo Perico yokken kullandığım bir yöntemdi ancak Cayo Perico soygununu tek başımıza yapabildiğimiz için Rockstar bu soygunu ve soygunun hazırlıklarını ''Invite Only'de'' yapılmasına izin veriyor. Saatte 1.1 ile 1.8m arası para yapabiliyorsunuz. Tek başınıza yapabileceğiniz ve çok fazla para kazanabileceğiniz bir soygun görevi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı