Daha fazla
- Meslek
- Electrical Automation
- Profil Kapağı
- 1525868904
GTA 5 ücretsiz olmuşken, hilecilerden ya da diğer oyunculardan kaynaklı sıkıntı yaşayanlar için güzel bir yöntem göstereceğim. Belki bilenleriniz vardır ancak oyunu ilk kez deneyimleyen arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum. Oyunu tek başına oynamayı seven insanlarda var. Oyunda invite only lobiler var fakat şirket görevleri, çete görevleri, teslimat görevleri ve birçok görev invite only lobilerde yapılamıyor. Göstereceğim yöntem ile public lobiden kendinizi disconnect ediyorsunuz ve tek kalıyorsunuz. Hiçbir kısıtlama olmadan istediğiniz görevi başlatıp yapabilirsiniz. Bu yöntem ile paranızı rahat rahat kasabilir ve yeni görevler keşfedebilirsiniz. Bu yöntem hile ya da bug değildir. Ben hilecilerden çok rahatsız olduğum için, uzun zamandır bu şekilde oynuyorum. Solo oynamayı daha çok seviyorum.
GTA 5 Online olarak oyuna giriyoruz.
Ardından, Görev Yöneticisi>Performans>Kaynak izleyicisini aç.
Kaynak İzleyicisi>Ağ>GTA5.exe sağ tıklayıp işlemi askıya al diyoruz. On saniye kadar bekliyoruz.
Saniyelerimizi saydıktan sonra işlemi sürdür deyip oyuna geri dönüyoruz.
Ve artık public lobide teksiniz. İstediğinizi yapabilirsiniz. Özellikle hilecilerden sıkılanlar için birebir çözümdür.
GTA 5 Online olarak oyuna giriyoruz.
Ardından, Görev Yöneticisi>Performans>Kaynak izleyicisini aç.
Kaynak İzleyicisi>Ağ>GTA5.exe sağ tıklayıp işlemi askıya al diyoruz. On saniye kadar bekliyoruz.
Saniyelerimizi saydıktan sonra işlemi sürdür deyip oyuna geri dönüyoruz.
Ve artık public lobide teksiniz. İstediğinizi yapabilirsiniz. Özellikle hilecilerden sıkılanlar için birebir çözümdür.