GTA 5 Online Tüm Mekanlarım ve Bazı Silahlarım Gitmiş

İşletim sistemi
Windows 10

aince33

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Başlıktaki gibi, param, silahlarımın bir kısmı (pahalı olanlar), rankım duruyor; tüm mekanlar facility, arcade, office, 2x house yok olmuş. Hile kesinlikle yapmadım, DLC almıştım ayrıca.

Başlıktaki gibi, param, silahlarımın bir kısmı (pahalı olanlar), rankım duruyor; tüm mekanlar facility, arcade, office, 2x house yok olmuş. Hile kesinlikle yapmadım, DLC almıştım ayrıca.
Knk galiba gta 5 ‘in fln dava dosyası vardı

Oyun dosyalarıyla oynadın mı?
Eğer bilgisayarı senden Başka biri kullanıyorsa silmiş olabilir mi hocam?
Hocam silinen birşey yok. Mekanların hepsi ve silahların bir kısmı gitmiş, ama param aynı duruyor. Online'la alakalı bir durum oyunun dosyalarıyla değil.

Dün aynı sıkıntı bana da oldu maalesef hala bir çözüm bulamadım. Eğer çözümünü bulursanız beni de haberdar ederseniz çok sevinirim.

Dün aynı sıkıntı bana da oldu maalesef hala bir çözüm bulamadım. Eğer çözümünü bulursanız beni de haberdar ederseniz çok sevinirim.

Ekleme olarak karakterime alakasız bir şekilde ruj sürülüyor ve yeni bir ev tarzı bir şey almaya çalışınca alamıyorum hata veriyor

Kumarhanedeki havuza girince saçlarım da gitti. Allah belanı versin rockstar

Dosya Ekleri

• IMG-20200415-WA0000.jpeg
    399,4 KB · Görüntüleme: 60

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…