GTA 5 Online Tüm Mekanlarım ve Bazı Silahlarım Gitmiş

İşletim sistemi
Windows 10

aince33

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Başlıktaki gibi, param, silahlarımın bir kısmı (pahalı olanlar), rankım duruyor; tüm mekanlar facility, arcade, office, 2x house yok olmuş. Hile kesinlikle yapmadım, DLC almıştım ayrıca.

Dün aynı sıkıntı banada oldu maalesef hala bir çözüm bulamadım.Eğer çözümünü bulursanız benide haberdar ederseniz çok sevinirim.
Ekleme olarak karakterime alakasız bir şekilde ruj sürülüyor,ve yeni bir ev tarzı bişey almaya çalışınca alamıyorum hata veriyor
Kumarhanedeki havuza girince saçlarım da gitti. Allah belanı versin rockstar
Acaba bu bir çeşit ban türü olabilirmi.Ruj gelmesi "adam ol" anlamında falan olmasın Çözüm bulabilirsem buradan haber vereceğim.

Şu an oyuna girdim bende de aynı problem var. Tüm arabalarım evlerim gitmiş silahların çoğu gitmiş çözüm bulabilirseniz yazın lütfen.

Rockstar geribildirim yaparak düzeltebilirsin onun haricinde yapacak bir şey yok Online oyun dosyaları Rockstar bulut sürücülerinde olduğu için seninle ilgili bir sorun yok.

Genel bir sorun. Bazıları hileciler yapıyor diyor ama bence sunucularda bir hata da olmuş olabilir. Rockstar’a eposta atmayı deneyebilirsiniz.

Merhabalar, şu anda bu problemi yaşan bir sürü insan var. Genel bir sorun. Rockstar Support'a Ticket at. Hileden veya başka bir şeyden olduğunu sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…