Başlıktaki gibi, param, silahlarımın bir kısmı (pahalı olanlar), rankım duruyor; tüm mekanlar facility, arcade, office, 2x house yok olmuş. Hile kesinlikle yapmadım, DLC almıştım ayrıca.
Şahsen 18 liraya 150 milyon dolar satın aldım bir yerden bu hile olayından sonra. Zaten son heist kalmıştı parayla yapamadığımız yat kat olaylarını denedik hep beraber ve oyunu bıraktık
Şahsen 18 liraya 150 milyon dolar satın aldım bir yerden bu hile olayından sonra. Zaten son heist kalmıştı parayla yapamadığımız yat kat olaylarını denedik hep beraber ve oyunu bıraktık
Ben anlamam online gta oynuyorsam rockstar'ın sunduğu serverdır. İsterse benim bilgisayarımı sağlasın server olarak, neredeyse session başına 1-2 hilenin düştüğü bir altyapı olamaz. Bugün olsa yine yaparım, yapmayanı teşvik ederim. Ban yemediğimi mail gelmediği için biliyorum