GTA 5 Online'da nasıl para kazanılır?

Hile yapma başta sadece elinde bati 801 motor olsun gereksiz harcama yapma 2.200.000 olunca kosatka al cayo perico rushla el-rubio namı-diğer juan Strickler'ı ziyaret et adamlarını öldür bodrumunda hediye var rastgele ama en az 950.000 bunu defalarca yaparsan (çok kısa sürüyor ) para kazanırsın. 30dkdan az sürer cayo perico heist. Sadece 1 saat adayı gezeceksin (1 kere yapınca 2. 3.... Daha kısa sürer). Sonra prep mission tavsiye:
-Kosatka
-Patlayıcı hariç her şey.
-İsteğe bağlı (soygunu başlattığında mutlaka susturucu olsun (suspression) )
Bunları prep mission yap özellikle eşyalarda asla ve asla patlayıcı seçme soyguna başladığında adaya gireceksin tam o an 1 kere CTRL bas gizlice susturucuyla adam öldür haritada koni içinde olma, kameralar hareket ediyor ceset görürlerse bittin kameralara vurabilirsin ama 5'den fazla kamera kırma, sonra bodruma gir çal ve yine gizlice adam öldür malikaneden çık ve direkt sol tarafa gizlice git sonra seni duymuyacaklarını düşündüğün an koş uçurumda yavaş ol sonra yüz uzun sürecek ama değecek diğer kaçış yerleri saçma. Bir de başarımlar var onlar ekstra para sonra heistlere devam et git Kosatka'yı warstocktan moonpoola tıkla oradan helikopter al onu "m" interaction menüden yön tuşlarıyla ilerle bir yerde adını unuttum enterla sonra avenger, terrorbyte, kosatka yazacak kosatkaya enterla oradan helikopteri istediğin zaman çağırabileceksin zamanla alışırsın.
 
Son düzenleme:
Simeon'un görevi var simeonomics onu ESC-Online-jobs'dan yapın sonra isterseniz blow up 2 ve 1 var bunları hardda yapıp para kasın. Simeon 30.000 kazanmışlığım var oyunun başında çok iyi. Blow up 1 veya 2 hardda güzel bir şekilde tamamlarsanız 10.000-15000 verir kısa sürer. Bunları günde ne kadar çok yaparsanız para azalır ama çok azalmaz.
 

Geri
Yukarı