GTA 5 Online'da sürekli hata alıyorum

İşletim sistemi
Windows 10

terileptil

Megapat
Yer
Ankara
Merhaba. GTA 5'te yaşadığım çeşitli hatalar için yardımınız gerek.

Kuzenimle geceleri GTA V giriyoruz fakat ben sürekli hata alıyorum veya oyun sunucudan atıyor. Mesela kuzenin bulunduğu sunucuya gitmek için "join the game" diyorum, yükleme ekranı uzun süre durduktan sonra "Unable to connect game session" hatası alıyorum. Sonra tekrar deniyorum "Player is no longer in session" diyor. Tekrar deniyorum yine aynı hataları veya farklı hatalar alıyorum.

Eğer bir şekilde sunucuya katılmayı başarırsam veya kuzenim benim olduğum sunucuya gelirse, bu kez de hiçbir hata veya uyarı vermeden durduk yere beni sunucudan atıyor. Mesela dün gece kuzenin görevini yapıyorduk ve görevin ortasında beni sunucudan attı. Sonra tekrar girmeyi denedim, yarım saat uğraştım bu sefer de hiç girmedi.

Arkadaşlarla falan oynarken de sürekli böyle hatalar alıyorduk, oyunu da o yüzden bırakmıştık. Şimdi tekrar başladım yine aynı sinir bozucu hatalar. Sorun bende mi, oyunda mı, internetimde mi çözemedim gitti. Diğer online oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum yani internette bir sıkıntı olduğunu sanmam. Zaten internet kopsa Discord da kopar oradan da konuşuyoruz.

Sorun nedir ve nasıl çözebilirim? İnternette biraz araştırdığım kadarıyla bu hataları yaşayan bir sürü kişi var ama bir türlü çözüm bulamadım. Sıkıntı oyunda desek, kuzenim hiç kopma yaşamıyor. Bazen bağlanırken o da tek tük hata alıyor ama tekrar deneyince çözülüyor. Ben kurtulamadım bir türlü.

Hatırladığım kadarıyla aldığım "çeşitli hataları" yazayım aşağıya. Aklıma geldikçe eklerim :

-Connectioon to the session lost due to an unknown network error.
-There has been an error joining a session.
-Unable to connect game session.
-Player is no longer in session.

Grand Theft Auto V Screenshot 2020.03.28 - 01.41.27.66.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı