OnurhanDOG4N
Hectopat
Arkadaşlar, Epic Games'den GTA 5 aldım. Arkadaşım ile Online olarak yarışmak istiyorum, teker teker tarif ederek anlatacak birisi olursa cidden dua ederim (3 gündür uğraşıyorum)
Hepsinde mevcut. Kişisel oluşturmak daha mantıklı bence. Arkadaşların dediği gibi yapabilirsiniz.Peki kendi kişisel Server mi kurayım yoksa direk herkesin olduğu açık Server lardmı yapayım? (benim istediğim rampalı yarışlar, bu dediğiniz yerde onlarda mevcutmu?)
Arkadaş daveti nasıl olacak?
Oyundayken ESC-ONLİNE-JOBS-RACES buradan istediğini açıp arkadaşını davetliyeceksin dostum.Arkadaşlar, Epic Games'den GTA 5 aldım. Arkadaşım ile Online olarak yarışmak istiyorum, teker teker tarif ederek anlatacak birisi olursa cidden dua ederim (3 gündür uğraşıyorum)
Peki kendi kişisel Server mi kurayım yoksa direk herkesin olduğu açık Server lardmı yapayım? (benim istediğim rampalı yarışlar, bu dediğiniz yerde onlarda mevcutmu?)Map'ten yarış ikonu olan yerlere gidin. Sonra arkadaşlarınızı çağırın.
Arkadaş daveti nasıl olacak?Ofisteyim GTA 5 yok ama ezberden yazayım,
ESC>Online>Playlist>
Create playlist diyip yarışları da seçebilirsin. Veya Rockstar Games'in yarış playlist'lerinden de seçebilirsin.
Hepsinde mevcut. Kişisel oluşturmak daha mantıklı bence. Arkadaşların dediği gibi yapabilirsiniz.Peki kendi kişisel Server mi kurayım yoksa direk herkesin olduğu açık Server lardmı yapayım? (benim istediğim rampalı yarışlar, bu dediğiniz yerde onlarda mevcutmu?)
Hepinize çok teşekkür ederim elinize sağlık.Oyundayken ESC-ONLİNE-JOBS-RACES buradan istediğini açıp arkadaşını davetliyeceksin dostum.
https://socialclub.rockstargames.com/jobs?platform=ps4&title=gtav
Diyelim ki oyunun yarışlarını beğenmedin bu siteden beğendiklerini ekleyip oyundan kurabilirsin.
Closed Friends server açın ondan sonra dediğim yöntemle mapi açtıktan sonra arkadaşlarınızı listeden bulup davet edin.Peki kendi kişisel Server mi kurayım yoksa direk herkesin olduğu açık Server lardmı yapayım? (benim istediğim rampalı yarışlar, bu dediğiniz yerde onlarda mevcutmu?)
Dostum gerçekten çok teşekkür ederimHepsinde mevcut. Kişisel oluşturmak daha mantıklı bence. Arkadaşların dediği gibi yapabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.