Parasına değecek internet sağlayıcısı önerisi

Türkiye'de onu bulmak zor dünya 6 g ye geçiyor biz 4.5 g ile övünüyoruz ki bu internet de yarım yamalak özellile 3 büyük internet firmaları ben şahsen Vodafone kullanıyorum 50 Mbps internetim bana 12 Mbps internetle dönüş sağlamıştılar ve beni 3ay beklettikten sonra modem değiştirip gittiler
Ve onda da çözüm bulamadım o yüzden sakın Vodafone bulaşma ağzına bile alma.
ABD, LTE ve 3G şebekelerini kapatıyor artık.

TurkNet varsa GigaFiber olarak kesinlikle geçin. Yoksa Millenicom var fakat çok fazla sorun çıkardı 4-5 ay önce kullanıcılarına. Aktif kullanan varsa civarda soruşturun bir önce.

Bunun dışında fiber altyapıda altyapı sahibi kimse ondan hizmet alın 1000'lik paket varsa.

Millenicom'a sakın geçme. 1 seneyi aşkın aktif kullanıcısıyım, 1000mbps fiber kullanıyorum. Garip bir şekilde yazılımsal bir sorun var önceden en yakın sunucuda hız testinde 2 ping alıyodum şimdi 17-18e sabitlendi. Ardından bazı sitelere erişimim yok, bağlantı kurulamıyor sitelerle. Turknet ve nesineye giremiyorum mesela. Ana makinesinin yanıt vermesi uzun sürdü şeklinde uyarılar alıyorum. Keza online oyun sunucularına da artık tek seferde giriş sağlanmıyor. Defalarca denedikten sonra giriliyor. Önceki ve şimdiki hız testi/riot sunucularına yaptığım tracert sonuçlarımı paylaşayım siz de görün.

Dosya Ekleri

• Sorun varken ve yokkenki hız testi sonuçlarım..png
    Sorun varken ve yokkenki hız testi sonuçlarım..png
    43,3 KB · Görüntüleme: 11
  • Sorun yokken riot games sunucularına yapmış olduğum tracert sonuçları.png
    Sorun yokken riot games sunucularına yapmış olduğum tracert sonuçları.png
    29,7 KB · Görüntüleme: 9
  • Sorun varken riot games sunucularına yapmış olduğum tracert sonuçları.png
    Sorun varken riot games sunucularına yapmış olduğum tracert sonuçları.png
    32,3 KB · Görüntüleme: 10
Vodafone’u tavsiye ederim. 200 Mbps'lik paket, 659 TL’ye sunuluyor. Vodafone hattınız varsa, 90 TL indirim uygulanıyor. Ben 15 aydır kullanıyorum ve gerçekten çok güzel hızlar aldım, ping kesinlikle olmadı.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    24,7 KB · Görüntüleme: 10

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı