GTA 5 Online'de hangi görevler daha fazla para verir?

İşletim sistemi
Windows 10

JonTurk06

Hectopat
Katılım
12 Haziran 2018
Mesajlar
645
Çözümler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ne kadar sabır edersem edeyim milyon dolarlara motor satılan bir oyunda 100-200K'lık görevler için saatler harcamak cidden insanın sinirini bozuyor. Ceo olup kargo görevleri yapayım diyorum,kargoları toplamak ayrı,hepsini topladıktan sonra satmak ayrı bir dert. Motor çetesinin başkanı olup cocain satayım diyorum düşük ücretli mesafalere satış yapsam bile haritanın dört bir yanına teslim etmemi istiyor,peşime başka çeteler takılıyor saldırıyor ölüyorum,kısacası verilen zaman ve emekle oyunda kazanılan para adaletli olmuyor.Son olarak bunker alıp deneyeyim diyorum,sizce almalımıyım? İyi para verirmi? Bari o fazla para verse...
 
Son düzenleme:
Kargo toplamak eğer uçan araba uçan motor gibi bir aracınız yoksa çekilecek dert değil, en iyisi araba import exporttur, bunker indirime girince bunker alınız araba import export yaparak kazandığınız para ile bunkerinizin stoklarını fulleyin siz araç import exportu yaparken arkada bunkeriniz iş yapsın, 2 kat gibi bir fiyata satıyordunuz sanırsam bunkere alınan malları. Araç deposu almanız lazım import export için bunu da ofisinize gidip alabilirsiniz vehicle cargo kısmından. 200 K'yı araç import export ile şanslıysanız ve arkadaşınız varsa 20 dakikada, tek başınaysanız maksimum 30-40 dakikada yaparsınız.
 
Bana kalırsa GTA tarzı oyunlarda para kazanmanın bu kadar zor olması çok anlamsız. Oyunda yüzlerce içerik var ve hepsi için herkesin para biriktirmesi vs. çok saçma. Rockstar zaten para hilesi yapılmasına düşmanca yaklaşmıyor, sadece eşya alırım sağa sola çatmam dersen hile yap istediğin arabayı, uçağı, aracı sür. Ama yok kendim para kasmak istiyorum dersen tek başına görev yapabilmenin yolu var, serverleri boşaltabilirsin.
 

Geri
Yukarı