GTA 5 Online'de Ne Yapılır?

Neden? :)

Hocam girdim yapcak bir şey yok nerden başlamalıyım?
İlk olarak tamamen yeni isen yani hiç paran yoksa online'da gezerken cep telefonunu çıkar orada quickjob var oraya gir oradan hangi görev tipini oynamak istiyorsan seç, sana burada tavsiyem Heist seçmen olacaktır hem parası iyi hem her daim kolayca oyun buluyor. Bu şekilde kendine heist kurmak için ev alana kadar devam et ondan sonra bir arkadaş grubun var ise heistları oynamaya başlayın.
Sonrasın da kendine bir şirket al ( Ev almayayıp direkt olarak şirket de alabilirsin fakat hem daha pahalıdır hem de heist kurmana imkan vermez.) şirketin bilgisayarına gir ve orada vehicle cargo diye bir şey göreceksin onun da garajını alacak kadar para kasıp o garajı al. Ondan sonra uzun bir süre vehicle cargo görevleri yaparak geçimini sağlayabilirsin. Benim tecrübe ettiğim kadarıyla en güzel o şekilde para kasılıyor. En önemlisi de rockstar oldukça kısa süre aralıklarla etkinlikler yapıyor mesela araba yarışlarında 2X para ve tecrübe yarın öbür gün başka bir görev grubunda aynısını yapıyor bunları değerlendirmeye çalış gerisi yavaşta olsa gelecektir. Onun dışında daha alabileceğin bir sürü şey var Nighclub, motoclub, facility, hangar örnek olarak sayılabilir. Aklıma gelmişken Motoclub'da iyi para getirebilir. Motoclub'ın içinde ki bilgisayardan motocluba bağlı olan farklı işletmeler alıp ( Sahte para üretim tesisi, sahte döküman ve uyuşturucu üretim tesisi gibi. ) Bunları güzelce işletir isen güzel para kazanırsın.
 
Dostum 215 online saat oynamış biri olarak sana önerilerim şunlar
1-heist yapabilirsin
2-setuplar yapabilirsin
3-yarışlara katılabilirsin
4-bunları yaparak para kazanıp o parayla ev araba askeri üs tank vs. alabilirsin
5-insanlarla uğraşabilirsin
aklıma bunlar geliyor şuanlık. :)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı