GTA 5 Oynanmaya Hazır

Rockstar bu sefer başarmış. Güncellemede bayağı bir sıkıntı oluşturdu ama azimle eni sonu güncelleme bitti. AMD FX8350 - 16 GB RAM ve de HD 7950 ile tüm ayarlar neredeyse maximumda 1920x1080p'de yağ gibi akmakta. GTA 4 ile gelen hayal kırıklığını affettirecek PC kullanıcılarına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende "has signed" diyor, sonra tekrar kapanıp açılıyor launhcer. Neden böyle acaba ?

Şimdide böyle diyor, siz bu hatayı aldınız mı ?

Oyun harika olmuş. Optimizasyon da harika.

Beyler bendeki sorun bu, biliyorsanız bi yardımcı olun. İlk görevin başında hani adam bizi odaya çağrıyor ya, ben odaya girince siyah yükleme ekranı çıkıyor. Ne kadar beklediysem gitmedi. Bi yardımcı olun.

Beyler, ben de program durdu hatası veriyor "D:".
Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar tam tamına 5 saattir elimden gelen her şeyi denedim, Rockstar'ın yaptığı resmi açıklamaya göre bu problem Windows kullanıcı adınız oyunun desteklemediği karakterler içeriyorsa oluyormuş. Tam olarak sizden bir çözüm beklemiyorum ama en azından benimle birlikte aynı sorunu yaşayan başka insanlarda var mı bilmek istedim.

Sorun yaşayan arkadaşlar gta v setupdan tekrar kuruluma başlayın bende sorun çözüldü.

İlk bolum olan banka bölümünü geçince mezar yeri geliyor. Ardından yükleme yeri aciliyor, altta yuvarlak donuyor. Ama bu 3 saat surdu, hala yuklenmedi. Sansima bak ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…