Sonunda beklediğimiz oyun, ve zaman geldi çattı. Hayırlısı olsun beyler.
Ben normale kurdum gayet hızlı, akıcı açıldı ve oynattı.Öyle de GTA 5 i SSD ye kurmazsam neyi kuracağım![]()
Bunu D ye taşımanın bir yolu var mı peki ?Ben normale kurdum gayet hızlı, akıcı açıldı ve oynattı.
Ve oyuna sonunda girdim beyler. Dediğiniz gibi 0 optimize sorunu bazen ayarlarda fps 4'e falan düşüyor. Beklediğimize az da olsa deydi.
Onu bilmiyorum kardeşim, ama SSD kısıtlıdır. Pek kurmanı önermem, ama kurmuşsun kalsın. Seagate 7200 RPM0lik HDD'den kullanıyorum. Seninki farklıysa değişiklik gösterebilir tabi.Bunu D ye taşımanın bir yolu var mı peki ?
Şaka mı ?GT210 ekran kartım ile yağ gibi oynuyorum.![]()
Ciddi misin acaba? 64 bit eski bir ekran kartı o sanırım?GT210 ekran kartım ile yağ gibi oynuyorum.![]()
Bende has signed diyor sonra tekrar kapanıp açılıyor launcer neden böyle acaba ?
Şimdide böyle diyor siz bu hatayı aldınız mı ?
Dostum Microsoft'un "vcredist_x64 ve x86" ( Microsoft Visual C++ Redistributable) bu iki dosya eksikse onların kurulumunu yap. 64 bit sistem için her ikisininde kurulu olması gerekir. Bunların eksik olması ya da dosyalarının bozuk olması da bu hataya sebebiyet verebilir. Bunların dışında bir ihtimal ama Microsoft Games For Windows yazılımının da yüklü olmamasından kaynaklı olabilir.Beyler ben de program durdu hatası veriyor D:
Ne yapmalıyım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.