GTA 5 Oynanmaya Hazır

Ben normale kurdum gayet hızlı, akıcı açıldı ve oynattı.

Ve oyuna sonunda girdim beyler. Dediğiniz gibi 0 optimize sorunu bazen ayarlarda fps 4'e falan düşüyor. Beklediğimize az da olsa deydi.
Bunu D ye taşımanın bir yolu var mı peki ?

Bende has signed diyor sonra tekrar kapanıp açılıyor launcer neden böyle acaba ?

Şimdide böyle diyor siz bu hatayı aldınız mı ?

Öyle bir hata ile karşılaşmadım. Yalniz karşılaştığım hata farklı idi. O da oyunun oluşturduğu kısayolu kullandığımda hata verdi ve çalıştırmadı bende kurulum dizinindeki ".exe"yi yönetici yetkisi vererek çalıştırdım. Sorunsuz bir şekilde açıldı ve güncellemeleri yapıp oynamaya başladım...

Beyler ben de program durdu hatası veriyor D:
Ne yapmalıyım
Dostum Microsoft'un "vcredist_x64 ve x86" ( Microsoft Visual C++ Redistributable) bu iki dosya eksikse onların kurulumunu yap. 64 bit sistem için her ikisininde kurulu olması gerekir. Bunların eksik olması ya da dosyalarının bozuk olması da bu hataya sebebiyet verebilir. Bunların dışında bir ihtimal ama Microsoft Games For Windows yazılımının da yüklü olmamasından kaynaklı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben video'sunu çektim dostlar. Merak eden olanlar olur diye paylaştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı