Sonunda beklediğimiz oyun, ve zaman geldi çattı. Hayırlısı olsun beyler.
Sıkıntı var mı? Optimize gibi ?Ben girdim oyuna ! Şükür kavuşturana ! Hadi beyler tez zamanda sizde girersiniz inşallah..
Merak etme çözülür. Steam'den bahsediyoruz. Sıkıntı olmaz.@KroSName55 Umarım kısa sürede çözülür. Twitch'de ilk sıraya yerleşti bile oyun.Biz onları izlemekle yetinelim.
![]()
İşlemciden çok harddisk önemli gibi duruyor. Özellikle SSD kullananlar daha hızlı girecekler. Çünkü işlemci kullanımı %30 civarındayken harddisk kullanımı %98.Oyunu decrypt ediyor bilgisayarınız. İndirme bittikten sonra takılıyor gibi görme sebebiniz budur. İşlemcinize bağlı olarak decrypt süreniz değişebilir.
Kimsenin GTA'yı SSD'ye kurduğunu düşünmüyorumİşlemciden çok harddisk önemli gibi duruyor. Özellikle SSD kullananlar daha hızlı girecekler. Çünkü işlemci kullanımı %30 civarındayken harddisk kullanımı %98.
Single Player nasıl gireceğiz?Online'a girilmez bu gece neyse ki ben SinglePlayer takılıcam![]()
Benim de 5 dakikası kaldı. İyi oyunlar.HDD kendi kendine decryption yapamıyor sonuçta. Tabi ki veriye erişim hızı ve bant genişliği önemli ancak bu gibi şifreleme işlemleri ciddi işlemci gücü tüketir. Yarım saat toplam sürede oyunum hazır ve izninizle ben şimdi gidiyorum. Steam'i açık bırakmanız güzel bir hareket olacaktır.
Ben SSD'ye kurdum sistem ve GTA 5 dışında hiç bir dosya kalmadı SSD'de, o ayrıKimsenin gta'yı ssd'ye kurduğunu düşünmüyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.