GTA 5 Oynanmaya Hazır

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu decrypt ediyor bilgisayarınız. İndirme bittikten sonra takılıyor gibi görme sebebiniz budur. İşlemcinize bağlı olarak decrypt süreniz değişebilir.
İşlemciden çok harddisk önemli gibi duruyor. Özellikle SSD kullananlar daha hızlı girecekler. Çünkü işlemci kullanımı %30 civarındayken harddisk kullanımı %98.

İşlemciden çok harddisk önemli gibi duruyor. Özellikle SSD kullananlar daha hızlı girecekler. Çünkü işlemci kullanımı %30 civarındayken harddisk kullanımı %98.
Kimsenin GTA'yı SSD'ye kurduğunu düşünmüyorum :)

HDD kendi kendine decryption yapamıyor sonuçta. Tabi ki veriye erişim hızı ve bant genişliği önemli ancak bu gibi şifreleme işlemleri ciddi işlemci gücü tüketir. Yarım saat toplam sürede oyunum hazır ve izninizle ben şimdi gidiyorum. Steam'i açık bırakmanız güzel bir hareket olacaktır.

HDD kendi kendine decryption yapamıyor sonuçta. Tabi ki veriye erişim hızı ve bant genişliği önemli ancak bu gibi şifreleme işlemleri ciddi işlemci gücü tüketir. Yarım saat toplam sürede oyunum hazır ve izninizle ben şimdi gidiyorum. Steam'i açık bırakmanız güzel bir hareket olacaktır.
Benim de 5 dakikası kaldı. İyi oyunlar. :)

330 MB / 353 MB :)

Allah belasını versin. İndirdim indirdim, en sonunda error verdi. Yarın denicem artık iyi geceler. Allah belanı versin rockstar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı