Zayron25 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #1 Merhaba değerli sosyal üyeleri. GTA 5 legacyde rage MP'de oynarken ERR_GFX_D3D_INIT hatasını alıyorum. Artık cok sıkıldım. Hata alttaki ektedir.
Merhaba değerli sosyal üyeleri. GTA 5 legacyde rage MP'de oynarken ERR_GFX_D3D_INIT hatasını alıyorum. Artık cok sıkıldım. Hata alttaki ektedir.
Çözüm Zayron25 9 Haziran 2025 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: BIOS'a girince "Graphics" terimi içeren menüler var. Oralara girip bir bak. Ben masaüstü sistem diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Visual şeylerini kurunca çözüldü.
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: BIOS'a girince "Graphics" terimi içeren menüler var. Oralara girip bir bak. Ben masaüstü sistem diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Visual şeylerini kurunca çözüldü.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.827 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 7 Haziran 2025 #11 Zayron25 dedi: Burada. Genişletmek için tıkla... Sistemin desteklemiyor demek. Bende hatalar bunu kapatınca düzelmişti. Nvidia için de Resize bar varmış. BIOS'tan bir ona da bak. Artı 0 Eksi
Zayron25 dedi: Burada. Genişletmek için tıkla... Sistemin desteklemiyor demek. Bende hatalar bunu kapatınca düzelmişti. Nvidia için de Resize bar varmış. BIOS'tan bir ona da bak.
KS KS Zayron25 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #12 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Sistemin desteklemiyor demek. Bende hatalar bunu kapatınca düzelmişti. NVIDIA için de ReSize BAR varmış. BIOS'tan bir ona da bak. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta öyle bir seçenek yok. Artı 0 Eksi
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Sistemin desteklemiyor demek. Bende hatalar bunu kapatınca düzelmişti. NVIDIA için de ReSize BAR varmış. BIOS'tan bir ona da bak. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta öyle bir seçenek yok.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.827 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 7 Haziran 2025 #13 Zayron25 dedi: BIOS'ta öyle bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Nvidia denetim masası > Yardım > Sistem bilgileri kısmında Yeniden Boyutlandırılabilir... diye bir satır var oraya bak Evet/Hayır ne yazıyor? Artı 0 Eksi
Zayron25 dedi: BIOS'ta öyle bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Nvidia denetim masası > Yardım > Sistem bilgileri kısmında Yeniden Boyutlandırılabilir... diye bir satır var oraya bak Evet/Hayır ne yazıyor?
KS KS Zayron25 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #14 Direkt NVIDIA denetim masasında yardımda öyle bir şey yok. UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: NVIDIA Denetim Masası > yardım > sistem bilgileri kısmında yeniden boyutlandırılabilir... Diye bir satır var oraya bak Evet/Hayır ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Direkt NVIDIA denetim masasında yardımda öyle bir şey yok. UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: NVIDIA Denetim Masası > yardım > sistem bilgileri kısmında yeniden boyutlandırılabilir... Diye bir satır var oraya bak Evet/Hayır ne yazıyor? Genişletmek için tıkla...
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.827 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 7 Haziran 2025 #15 Anakartın ne? Artı 0 Eksi
KS KS Zayron25 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #16 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Anakartın ne? Genişletmek için tıkla... Böyle diyor. Dosya Ekleri resim_2025-06-07_163951855.png 2,7 KB · Görüntüleme: 12 Artı 0 Eksi
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.827 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 7 Haziran 2025 #17 BIOS'a girince "graphics" terimi içeren menüler var. Oralara girip bir bak. Ben masaüstü sistem diye düşünmüştüm. Artı 0 Eksi
BIOS'a girince "graphics" terimi içeren menüler var. Oralara girip bir bak. Ben masaüstü sistem diye düşünmüştüm.
KS KS Zayron25 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #18 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: BIOS'a girince "Graphics" terimi içeren menüler var. Oralara girip bir bak. Ben masaüstü sistem diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Visual şeylerini kurunca çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: BIOS'a girince "Graphics" terimi içeren menüler var. Oralara girip bir bak. Ben masaüstü sistem diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Visual şeylerini kurunca çözüldü.
croexq Zeptopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #19 Zayron25 dedi: Sorun çözüldü. Visual şeylerini kurunca çözüldü. Genişletmek için tıkla... hocam aynı sorun bendede var neleri kurdun atabilirmisin Artı 0 Eksi
Zayron25 dedi: Sorun çözüldü. Visual şeylerini kurunca çözüldü. Genişletmek için tıkla... hocam aynı sorun bendede var neleri kurdun atabilirmisin
KS KS Zayron25 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #20 croexq dedi: Hocam aynı sorun bende de var neleri kurdun atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bunu indir tekrardan dene. Artı 0 Eksi
croexq dedi: Hocam aynı sorun bende de var neleri kurdun atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bunu indir tekrardan dene.