BIOS'a girince "Graphics" terimi içeren menüler var. Oralara girip bir bak. Ben masaüstü sistem diye düşünmüştüm.
Sistemin desteklemiyor demek. Bende hatalar bunu kapatınca düzelmişti. Nvidia için de Resize bar varmış. BIOS'tan bir ona da bak.Burada.
Sistemin desteklemiyor demek. Bende hatalar bunu kapatınca düzelmişti. NVIDIA için de ReSize BAR varmış. BIOS'tan bir ona da bak.
Nvidia denetim masası > Yardım > Sistem bilgileri kısmında Yeniden Boyutlandırılabilir... diye bir satır var oraya bak Evet/Hayır ne yazıyor?BIOS'ta öyle bir seçenek yok.
NVIDIA Denetim Masası > yardım > sistem bilgileri kısmında yeniden boyutlandırılabilir... Diye bir satır var oraya bak Evet/Hayır ne yazıyor?
Anakartın ne?
BIOS'a girince "Graphics" terimi içeren menüler var. Oralara girip bir bak. Ben masaüstü sistem diye düşünmüştüm.
hocam aynı sorun bendede var neleri kurdun atabilirmisinSorun çözüldü. Visual şeylerini kurunca çözüldü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.