GTA 5 oynarken PC'nin kapanması neden olur?

crozherrr

Femtopat
Katılım
21 Mart 2024
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 1 hafta önce sistemimi yükselttim. yeni kasa,yeni ekran kartı gibi. GTA 5te Paleto Score soygununda Franklin'in Michael ve Trevor'ı iş makinesiyle aldığı sahnede birden PC kapandı. Ne yapacağımı bilemiyorum. PC yi dinlenmesi için 15 dakikadır bıraktım. Ne yapmalıyım? İşlemcide stok fan var
 
Açmaya korkuyorum bozuk çıkarsa babam beni bitirir
Yapacak bir şey yok hocam. Bu şekilde hata tepsiti yapabiliriz. Bozuk çıkarsa da söylersiniz. Bozuksa illa anlaşılacak zaten. Psu diğer parçalara da zarar vermeden arıza tespitini yapalım. Diğer parçalar bozulmadan değiştirelim en azından.

@crozherrr yok yok patlamaz.
 
Birincisi bilgisayarın dinlenmesi gibi bir kavram yok, ikinci olarak sorun ya PSU ya da sıcaklık ile ilgilidir. İşlemci fanını doğru biçimde oturtabildiğinizden emin misiniz? OCCT ile PSU testi yapmanızı öneriyorum ve ayrıca sıcaklıklara da bakmalısınız. Üçüncü olarak bozuksa bile iade edersiniz en kötü. İkinci el aldıysanız da satıcıyla konuşun; ayrıca babanız bilgisayarın parçası bozuk diye neden size kızsın ki? Babanızın arabası vs. bozulursa da siz onu bitirin madem.
 
Yapacak bir şey yok hocam. Bu şekilde hata tepsiti yapabiliriz. Bozuk çıkarsa da söylersiniz. Bozuksa illa anlaşılacak zaten. PSU diğer parçalara da zarar vermeden arıza tespitini yapalım. Diğer parçalar bozulmadan değiştirelim en azından.

@crozherrr yok yok patlamaz.

Ustam açıldı bilgisayar. İndirdim, ne yapim?

Birincisi bilgisayarın dinlenmesi gibi bir kavram yok, ikinci olarak sorun ya PSU'ya da sıcaklık ile ilgilidir. İşlemci fanını doğru biçimde oturtabildiğinizden emin misiniz? OCCT ile PSU testi yapmanızı öneriyorum ve ayrıca sıcaklıklara da bakmalısınız. Üçüncü olarak bozuksa bile iade edersiniz en kötü. İkinci el aldıysanız da satıcıyla konuşun; ayrıca babanız bilgisayarın parçası bozuk diye neden size kızsın ki? Babanızın arabası vs. bozulursa da siz onu bitirin madem.

Haklısınız hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı