GTA 5 oynarken sistem kilitleniyor

Mehmetaysel

Femtopat
Katılım
30 Ocak 2023
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
GTA 5 girdikten sonra ekran kilitleniyor ( ses ve ekran örneğin o anda GTA 5'ten rr diye bir ses çıkıyorsa kilitlenme sorunu bitesiye kadar rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye gidiyor. Bilmem anlatabildim mi kısacası ekranda ses ve ekran ne varsa o kalıyor ve devam ediyor kilitlenme bitesiye kadar)

Sıkıntının bilgisayar bileşenlerimden olduğunu düşünmüyorum kasma olsa anlarım kasma değil bu bildiğim kadarıyla kasma anlık olur.
FPS düşmesi desem onda ses takılı kalıyor mu bilmiyorum ama sanmam çözünürlüğü sonlara doğru çektiğim zaman kasmalar başlıyor sadece ufak ufak.
Ekran kartım falan iyi değil bunu bende anlamadım sadece sonlara çekince kasmaya başlıyor ama GT 730 var.
RAM de sıkıntı olabilir 8 GB vardı ama şu an 4 GB kullanıyorum. ( Windows 10 Pro )
 
PSU yetersiz geliyor olabilir yani normalde aynı ses mavi ekran gelince oluyor biraz bekledikten sonra mavi ekran geliyor mu yoksa sadece donuyor mu?
 
Ekran kartı driveriniz güncel mi? Driver çöküyor olabilir, RX 6600 kullanıyorum geçen gün öyle bir şey olmuştu daha sonrasında driverın çöktüğünü gördüm.
 
Ekran kartı driveriniz güncel mi? Driver çöküyor olabilir, RX 6600 kullanıyorum geçen gün öyle bir şey olmuştu daha sonrasında driverın çöktüğünü gördüm.

He reis bak oda başka bir sorun ben indiriyorum ekran kartımın driveri diyor ki Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir diyor ama uyumlu gösteriyor Windows 10 ile benimki Pro ama o fark eder mi bilmiyorum (391.35 şu anki sürümde)
 

Geri
Yukarı