GTA 5 Oyun Sırasında Donma Sorunu

Şu an çok sinirlendim, oyunum orjinal sistemim iyi ve oyunda hiç kasma olmadı ama arabayla hızlı giderken dondu 2 dakika öyle donuk kaldı sonra kendiliğinden kapandı. O kadar ertelemeden sonra halen böyle bir sorun oldu. Yazıklar olsun sana Rockstar Games.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun yeni cikti. Mutlaka hatalar olacaktir. Rockstar oyunu erteleyerek, oyundaki buyuk hatalari giderdi ve iyi bir oyun cikardi.
 
ben baya bi süre oynadım fakat hiç bende sorun olmadı toplasan 2-3 defa takılma oldu oda ramden kaynaklandığını düşünüyorum optimize yönünden bence gayet başarılı gtaIV full ayarda 55 fps geçmezken gtaV full ayarda 80 fps üstüne çıktığı oluyor.
 
Ekran kartım HD 7950, işlemci AMD FX 6300, ram belleğim CORSAİR VENGEANCE 8 GB, işletim sistemi WİNDOWS 8.1 PRO, anakartım MSİ 970A G-46, harddiskim WD BLACK. Oyunda başka sorunlarda var, normalde 40 fpsnin altına inmiyorum, araç modifiye yerine veya silah dükkanın' da 10 dk kalıp çıkınca fps 2 ye kadar inip duruyor ve hep 20 lerde dolaşıyor ve oyun kasıyor. Diğer başka sorunda bazen silahım olmasına rağmen sağ klik yapınca arabadayken silahı çıkarmıyor silahı kullanamıyorum arabadayken, mouse' um da bir arıza veya sıkıntı yok. Bir sorun daha var, onlinedeyken oyun isteği geldiğinde kabul ettiğimde ofline oyuna atıyor, bazen vermiyor.

Yazsanız artık ?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı