GTA 5 Oyundan Atma Sorunu

233673

Hectopat
Merhaba arkadaşlar bu aralar çok sık GTA 5'de sorun yaşıyorum. Sürekli oyundan atıyor, bilgisayara format attım ama sonuç değişmedi. Ekran görüntülerini paylaşıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2019-09-15 232010.jpg
    Ek Açıklama 2019-09-15 232010.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 344
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    234,3 KB · Görüntüleme: 335
  • Ek Açıklama 2019-09-15 232130.jpg
    Ek Açıklama 2019-09-15 232130.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 300
  • Ek Açıklama 2019-09-15 232200.jpg
    Ek Açıklama 2019-09-15 232200.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 286
Son düzenleyen: Moderatör:
Afterburner yada sistem bilgilerini gösteren bir program kullanıyor musunuz? eğer kullanıyor iseniz birde onu kapatıp deneyin.

Öyle programlar yok format attım zaten ama sonuç değişmedi.

Oyun dosyalarında hasar olabilir.

Oyun dosyalarını steam üzerinden doğrulattım hatta belgelerimdeki Rockstar klasörünüde silip denedim yine olmadı.

Bu sorunla karşılaştım ve olayı Belgelerim de Rockstar Games içinde ki settings i açıp DX karşısındaki (0 )rakamını (2) yaparak hallettim. Belki faydası olur. Öte yandan bu sorunları ben win7 den ziyade 10 da daha çok yaşadım. Korsan oyun da Orijinali de farketmiyor; hatayı veriyor kardeşim. Sistemin ekran kartından tutunda dx versiyonu, virüs programı, defender, microsoft güncellemelerine kadar dikkat etmek gerekiyor.

Bu sorunla karşılaştım ve olayı Belgelerim de Rockstar Games içinde ki settings i açıp DX karşısındaki (0 )rakamını (2) yaparak hallettim. Belki faydası olur. Öte yandan bu sorunları ben win7 den ziyade 10 da daha çok yaşadım. Korsan oyun da Orijinali de farketmiyor; hatayı veriyor kardeşim. Sistemin ekran kartından tutunda dx versiyonu, virüs programı, defender, microsoft güncellemelerine kadar dikkat etmek gerekiyor.

Bu sorun tahminimce oyundan kaynaklı bir sorun çünkü diğer oyunlarda böyle birşey yaşamıyorum heralde oyuna gelen güncellemeler buna sebep oluyor.

Nvdia ekran kartı mı kullanıyorsunuz?

Evet RTX 2070 vardı servise gönderdim şuan GTX550ti var sorun devam ediyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı