GTA 5 para kasma

Merhaba. ben yakın zamanda GTA 5'e başlayacağım ve ilk baş hikaye modunu bitirdikten sonra Online geçeceğim. Peki Online'de nasıl para kasarım?
Heist yaparak. Emin değilim ama yarışlar da oluyor sanırım.
 
Silahları aldıktan sonra gidip marketleri soyabilirsin silahı elemanin üstüne tut yeter daha sonra görevler var internette yazıyor basit olanlardan oynayıp 100 bin dolara kadar para kasabilirsiniz.
 
Heist. Facilityin 2. heistinde ( the bogdan problem) glitch yapılıyor. Orada sürekli final oynayabiliyorsun. Yani kolay para kasmak için ideal. Tabi ilk önce 3 heistide bitirmen lazım. Bunu neden söylüyorum çünkü gerçekten gtada para kasmak çok sıkıcı.
 
Heist. Facilityin 2. heistinde ( the bogdan problem) glitch yapılıyor. Orada sürekli final oynayabiliyorsun. Yani kolay para kasmak için ideal. Tabi ilk önce 3 heistide bitirmen lazım. Bunu neden söylüyorum çünkü gerçekten GTA'da para kasmak çok sıkıcı.

Hocam glitchi anlatabilir misin? Ya da bununla ilgili bir konu da atabilirsin. Merak ettim.
 
Hocam glitchi anlatabilir misin? Ya da bununla ilgili bir konu da atabilirsin. Merak ettim.
Şimdi sen finalde avengerla hangara girmen lazım. Oraya girince sinematik giriyor. Sinematik girdikten 5-6 saniye sonra interneti kapatman lazım. Kapattıktan sonra alt tab yap birkaç kere ve internetin koptu diye sana uyarı gelecek. Seni hikaye moduna atarken tekrardan interneti aç ve online gir. Girdiğinde hem para gelmiş olacak hem de final hala duruyor olacak. Finali direk oynayamazsın ilk önce Lester seni arayacak. Ama bunu çok sık yapma, banlananlar oluyor. Günde en fazla 2 defa. Yine de temkinli davran. Günde 1 defa yapsan yeter.
 
Şimdi sen finalde avengerla hangara girmen lazım. Oraya girince sinematik giriyor. Sinematik girdikten 5-6 saniye sonra interneti kapatman lazım. Kapattıktan sonra Alt Tab yap birkaç kere ve internetin koptu diye sana uyarı gelecek. Seni hikaye moduna atarken tekrar interneti aç ve Online gir. Girdiğinde hem para gelmiş olacak hem de final hala duruyor olacak. Finali direk oynayamazsın ilk önce Lester seni arayacak. Ama bunu çok sık yapma, banlananlar oluyor. Günde en fazla 2 defa. Yine de temkinli davran. Günde 1 defa yapsan yeter.

Anladım hocam teşekkürler. Böylece görevleri yapmadan direkt finali yapabiliyormuşuz. Ancak banlananlar oluyor dediğin için denemekten vazgeçtim.
 
Şimdi bak, yan görevler var. Altın revolver, Kanlı revolver ve Taş balta. Bu görevleri yapınca ve Premium Edition olduğunu varsayarak ekstradan gelen 1 milyon ile toplam 2 milyonun oluyor. Bununla kosatka al. Kosatka'yı aldıktan sonra da Full Cayo Perico yap. 20 dakika sürüyor tüm prepler dahil. 20 dakikada en az 900k cepte. Adamlar para bugu gibi Heist yapmış.

NOT: Cayo Perico yaparken oradaki ağaçlara selam söyle.
 
Online da para kasmak için 1-2 arkadaşın olması şart, bulaşıp bulaşıp duruyorlar ve para kasmak çok zor bir şey ömür gidiyor 100milyonum vardı harcamak 10 dakika sürmedi.
 

Geri
Yukarı