GTA 5 Perma Ban IP'ye mi atılıyor?

thkeren

Hectopat
Selamlar herkese, 1 ay önce GTA Online'ye başladım herkes zengin olduğu için sürekli ölüyordum ve bu iş çığrından çıkmaya başladı. Ben de (sadece) para hilesi yaparak 1 ay ban yedim birkaç gün sonra girince hesabım sıfırlanmıştı. Ben de tekrar yaptım bu sefer de perma ban yedim. Şimdi Epic Games'ten aldığım GTA 5 ile tekrar girebilir miyim? Kısacası perma banlar hesaba mı yoksa IP'ye mi atılıyor? Lütfen hile yaptığım için linçlemeyin çünkü gerçekten bıkmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar herkese, 1 ay önce GTA Online'ye başladım herkes zengin olduğu için sürekli ölüyordum ve bu iş çığrından çıkmaya başladı. Ben de (sadece) para hilesi yaparak 1 ay ban yedim birkaç gün sonra girince hesabım sıfırlanmıştı. Ben de tekrar yaptım bu sefer de perma ban yedim. Şimdi Epic Games'ten aldığım GTA 5 ile tekrar girebilir miyim? Kısacası perma banlar hesaba mı yoksa IP'ye mi atılıyor? Lütfen hile yaptığım için linçlemeyin çünkü gerçekten bıkmıştım.
Epic Games te IP ban atılıyor. Fakat Steam de böyle bir problem yok.

Epic hesabındaki GTA'dan ban yediğin için sadece hikaye modunu kullanabilirsin artık. Ya da yeni GTA alacaksın. Oda Steam olur.

DÜZELTME: Ban Epic'te hesaba atılıyormuş. Epic iyi yapmış o zaman. Helal olsun.

Bende geçen gün Steam'den 30 gün ban yedim. (Oyun içinde perma yazıyor nedense.) Türkçe yamayı kaldırırken dll dosyalarını unutmuşum. Hile yapanlarla aynı kefeye konulmak üzücü... Ama hata bende ne yazıkki. Rockstar inanılmaz zayıf...

Öncelikle ban yemeniz yerinde bir karar olmuş.

Ben de aynı şekilde ücretsiz aldım ve kuzenimle, buradan arkadaşlarla oynaya oynaya belirli bir yere kadar kasıldık. Oyun zaten 1 milyon para ve ücretsiz şirketler veriyor. Birazcık emek harcasanız para kazanmak ve kasılmak kolay değil.

Başkaları sizi zehir ediyorsa pasif modda veya closed friends modunda yalnızca arkadaşlarınızla oynayabilirdiniz. Kaldı ki bir sürü insan GTA 5 oyun arkadaşı arıyorum diye konu açtı. Hayır bir kere ban yemişsiniz daha neden diretirsiniz. Ban direkt olarak hesaba atılıyor, daha da giremezsiniz eğer başka bir Epic Games hesabı açıp oyunu oraya da almadıysanız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı