GTA 5 - PlayStore ve Steam Karmaşıklığı

Aynen tek tesellim o zaten ama onu da sınırsız yaşayamayacağım. 1 hafta sonra oyunu indirip taşınacağım :) Çok yazık oldu çok.


Hocam bir şey sormak istiyorum müsadenizle. Bu oyun Steam kütüphanemde olsaydı eğer ben oyunu silsem bile tekrar geri yükleyebilirdim. Ya da olası bir format dönüşü. Social Club'de nasıl olacak bu iş, bir bilginiz var mı? İstediğim gibi silip, tekrar yükleme olanağına sahip miyim?
Etkinleştirince Social Club hesabımızda olacak. Oradan indirebileceğiz diye tahmin ediyorum. Hani yoksa oyunu sildin, yok oldu diye bir şey olamaz.
 
Bugün GTAV Keyini (Playstoreden aldım) Social club'a girdim. Fakat oyun games kısmında tik işareti olmamış yani oyunum profilimde falan gözükmüyor. Üyeliğime kayıtlı 3 oyun var Social clubde. GTA V, GTA IV, La Noire. Gta v dışında ikisinide Steam'den aldım. Fakat GTA V ve GTA IV oyunları Social Club üyeliğimde gözükmüyorlar LA Noire oyunu satın almış olarak görüyorum. Şimdi supporta mesaj attım. LA Noire ve gta ıv oyunları açılmıyor bile birinde game for windows live hesabına giremediğimden oyunu kayıt edemiyorum bile diğeri la noire oyunundada oyun update yapıyor fakat internet bağlanmadı diye hata veriyor. Bir daha Rockstar oyunu alırsam 2 olsun. 2 yıl önce Max Payne 3 oyunu almıştım adamlar download linki bile vermediler Torrentten indirdim 2 günde indirebildim seed yapılmadığı için. Hazır şansınız varken iade edin, zaten çıktığında kesin gta ıv gibi optimizasyon sorunu olacak hala update yapıyorlar lanet oyuna. Ya da Game for windows live gibi bir sistem koyarlar sonra onunla saç baş yolarız. Allah belanı versin Rockstar.
 
Bu benim Rockstar'dan aldığım ilk ve son oyun olacak muhtemelen. Bütün olumsuzluklara rağmen oyunu iade etmeyi düşünmüyorum. Social Club üzerinden oynayacak olsam da. Play Store hesabıma 30 part civarı indirme linkleri geldi. Ve aktivasyon kodu da geldi. Bu saatten sonra iade etmek bana anlamsız geliyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı