Oyun GTA 5 PS4&PS5 bundle 197.67 TL

• Konuyu başlatan HCI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 5.006

HCI

Hectopat
Yer
Laboratuvar
Alacak olanlar kaçırmasın derim.

Hala almayan kaldı mı GTA 5'i merak ediyorum harbiden.

Bu ürün Grand Theft Auto V'in (Grand Theft Auto Online da dahil) hem PS4™ hem de PS5™ dijital sürümlerine erişim sağlar.

Direkt olarak PS5 sürümünü satın alırsanız:

Grand Theft Auto V: Hikaye modu ile Grand Theft Auto Online'ı içerir.

PS5 için alacaksanız eğer indirimde yine aynı fiyata sadece PS5 sürümünü almanızda fayda var. Hikaye modu konudaki pakette olmayabilir. Forumlarda olmadığını veya ekstra ücret istediğini söyleyenler vardı.

Hocam ben 1.5 ay önce aldım bu paketi ps5 için ,hem online hem de hikaye yi sorunsuz oynayabiliyorum.
Bu ürün Grand Theft Auto V'in (Grand Theft Auto Online da dahil) hem PS4™ hem de PS5™ dijital sürümlerine erişim sağlar.

Direkt olarak PS5 sürümünü satın alırsanız:

Grand Theft Auto V: Hikaye modu ile Grand Theft Auto Online'ı içerir.

PS5 için alacaksanız eğer indirimde yine aynı fiyata sadece PS5 sürümünü almanızda fayda var. Hikaye modu konudaki pakette olmayabilir. Forumlarda olmadığını veya ekstra ücret istediğini söyleyenler vardı.

Hocam ben 1.5 ay önce aldım bu paketi PS5 için, hem Online hem de hikayeyi sorunsuz oynayabiliyorum.

Ben riske atmamak için tek sürümü satın almıştım. Kötü yapmışım o zaman. Çünkü açıklama kısımlarında birinde yazarken diğeri yazmıyordu. Fiyatlarını da aynı görünce dedim kesin bu pakete eklememişlerdir. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı