PS5 Slim kullanıyorum ve GTA 5 aldım. PS4 sürümünü mü indirmeliyim PS5 mi? PS4 sürümü daha küçük boyuttaydı yanlış hatırlamıyorsam. Aralarında ne fark var?
PS5 GTA 5'de 60 FPS verir.PS5 Slim kullanıyorum ve GTA 5 aldım. PS4 sürümünü mü indirmeliyim PS5 mi? PS4 sürümü daha küçük boyuttaydı yanlış hatırlamıyorsam. Aralarında ne fark var?
Ps5 indir ps4 indirirsen 30 fps oynarsin ve bircok ozellik olmaz adaptif trigger da dahilPS5 Slim kullanıyorum ve GTA 5 aldım. PS4 sürümünü mü indirmeliyim PS5 mi? PS4 sürümü daha küçük boyuttaydı yanlış hatırlamıyorsam. Aralarında ne fark var?
PS5 90 FPS vermez GTA 5'de. @ELENA FİSHER dediği gibi 60FPSPS5 90 FPS diye biliyorum.
O da tam 4k 60 fps degil performans rt secsen bile 2 k civari dinamik goruntu gosteriyo sana 2k 60 fps oluyoPS5 90 FPS vermez GTA 5'de. @ELENA FİSHER dediği gibi 60FPS
PS5 Slim kullanıyorum ve GTA 5 aldım. PS4 sürümünü mü indirmeliyim PS5 mi? PS4 sürümü daha küçük boyuttaydı yanlış hatırlamıyorsam. Aralarında ne fark var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.