Çözüldü GTA 5 "Rockstar Games Social Club Offline" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Josers

Hectopat
Katılım
16 Mayıs 2021
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Daha oyunu dün aldım, oyunu indirdim ve kayıt oldum. Sonra girdim ama Rockstar offline dedi, oyun açılmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Koskoca Rockstar Games tam bir buçuk gündür sunucularının bakımlarını bitiremedi ve hala sunucularını açamadı. Bu insanlar dünyanın parasını kazanıyorlar ve hala en ufak bir açıklama dahi yapılmadan oyuncular bekletiliyor! Sosyal medya hesaplarından sadece sabırlı olun mesajları atılarak olay geçiştirilmeye çalışıyor. Kesinlikle hiç şeffaf değil!

Muhtemelen çalışanlarına uyguladıkları sert politikalarına hala devam ediyorlar çünkü kimseden çıt çıkmıyor. Neden bu olay hiçbir yerde gündem olmadı ya da hiçbir yerde bununla alakalı bir haber yapılıp manşet atılmadı anlayamıyorum. Bu çok büyük haber değeri olan bir olay. Ne kadar zarar ettiklerini gerçekten merak ediyorum.

Dün gece 22:00'da bazı oyuncularda başlayan bu olay sabah saatlerinde tüm oyuncuları etkiler hale geldi. Bugünü tamamlamak üzereyiz.

Hayatımda ilk defa şu oyunu Online oynayacaktım onun da öyle bir zevkini kaçırdınız ki gerçekten oyuna karşı ciddi bir şekilde soğudum.

Gelişmeleri takip etmeye çalışıyorum. Bakalım neler olacak.

Ve hala açmadılar.
 
Bilgisayar topladım, sonunda doğru düzgün oynarım diye GTA 5'i bir gecede mobil veri açarak yükledim. Burayı görmesem hala Social Club'u tekrar silip yüklemekle uğraşıyor olurdum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı