GTA 5 RP oynanır mı?

Ainnt

Kilopat
Katılım
26 Nisan 2015
Mesajlar
877
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben hiç oynamadım ama şu an çok canım çekti. Ama oyuncular var mıdır serverlar boş mudur bilmiyorum. Boş yere 100 GB indirmek istemiyorum. Hala kalabalık mı?
 
Full oyunculu sunucular hala mevcut RP yapıyorlar. Bu sunucuların genelde Discordu olur ve discord üzerinden alım yaparlar. Mülakatları oluyor bir takım sorular soruluyor roleplay bilginiz hakkında. Bu tip kalabalık sunuculara tecrübeniz yoksa almayabilirler ama.
 
Belli başlı roleplay terimleri soruluyor genelde. Çok sıkı soranlarda var. Mesela sana bir rol örneği sunuyor devamını getirmeni nasıl davranman gerektiğini soruyor sen devamını getiriyorsun role uygun olup olmadığına bakılıyor. Google da GTA V RP terimleri diye arat iyi bi öğren. /me /do komutlarını da öğren sorun olmaz alışırsın.
 
Bende GTA V RP dünyasına girmeye çalıştım zamanında. Kaliteli bir sunucuya girmek için başvurular yaptım ve hepsi de en az 100 saat RP geçmişi istedi benden. Eyvallah dedim. Whitelist olmayan RP sunucularına girmeye çalıştım ama birileri her zaman beni sürekli yolda yürürken öldürüyordu :D 1 saat GTA V RP oynanış tecrübem :D, 400 saat EightbornV izleme tecrübem var :D. Yeni alımlar olduğu zaman EightbornV'a başvuracağım. Onaylanmazsa RP maceram başlamadan bitecek. :D
 
Ben hiç GTA 5 RP oynamadım ama oyun oynamak için mülakata girmek çok mantıksız geliyor.
Biraz garip.
 
Ben hiç oynamadım ama şu an çok canım çekti. Ama oyuncular var mıdır serverlar boş mudur bilmiyorum. Boş yere 100 GB indirmek istemiyorum. Hala kalabalık mı?
Uzun süre oynayıp tecrübe edinip iyi serverlera geçmedikten sonra asla sarmayacak şeydir. Turkiyenin en büyük sunucuları olan eightborn, edrp gibi yayıncıların oynadığı sunucularda bulundum. 1000 saat roleplay deneyimim var gayet eğlendim bu süre zarfında. Fakat şu an baştan başlayıp kötü sunucularda oynayıp sonra diğer tüm iyi sunucuların mülakatlarına girip başvurular yapıp beklemek yüksek ihtimalle olumsuz yanıt almak gereksiz bir uğraş olacaktır. Hypelı zamanı geçti artık o yüzden hiç bulaşmayın derim.
 
İnsanların ego tatmini yaptığı ortam. Oradaki role bürünüp kendisini ağa, paşa sanması, zorla rol yapma zorunda olman vs bir sürü şeyler var. Mülakat olayını da az önce öğrendim. Düşünsene oyun oynayacaksın adam sanki seni işe alacak gibi mülakat yapıyor, tecrübe istiyor. Tamamen saçmalıktan başka bir şey değil.
 
Mülakat olduğunu duymuştum. Acaba örnek verebilir misin mülakat sorularından?
İyi bir sunucuya başvuran 10.000 kişiden 120 kişi alıyorlar sana seçiciliği böyle özetleyebilirim. Tecrübeli, iyi bir roleplay oyuncusu olman uzun zaman alır. Bu tecrübeyi kazanmadan da iyi bir sunucuda oynama ihtimalin fazlasıyla düşük. Kötü sunucularda da rol öğrenmek, tilt olmadan oynamak şu dönemde imkansız.
 
Oynanır, hâlâ eski zevki veren yerler var. Tabii "mülakat" ile girdiğiniz sunucularda oynamanız gerekmekte, diğer sunucular direkt çöp.

Bu mülakatla alınan sunucularda mülakat o sunucunun Discord sunucusunda yapılıyor. Size RP terimlerini vs. soruyor. Size örnek bir durum sunuyor ve bu durumla karşılaşırsanız ne yapmanız gerektiğini soruyor, tabii sunucudan sunucuya değişir bu tür sorular.

RP oldukça zevkli, artık Online falan girmiyorum çünkü artık zevk vermiyor. Uçan arabalar, lazer silahlar, hileler ile işin tadı kaçtı. RP'de bunlarla karşılaşmıyorsunuz, ortada GTA'ya uyan bir gerçekçilik var. Başka sorun varsa sorabilirsin.
 

Geri
Yukarı