GTA 5 RX 570 60 Derece sıcaklık normal mi?

grizzlies

Decapat
Daha fazla  

Yaklaşık bir saattir GTA 5'i full ultra ayarlarda oynuyorum. Ekran kartımın sürücüsünden baktığımda ısınma 60' derece.
Sizce normal mi? Yoksa haddinden fazla mı sıcak? Çünkü ekran kartına parmağımı koyduğumda 5 saniye tutamıyorum.
Ekran kartımı oyunlarda daha verimli kullanabilmek için driver ayarları önerebilir misiniz?

Yaklaşık bir saattir GTA 5'i full ultra ayarlarda oynuyorum. Ekran kartımın sürücüsünden baktığımda ısınma 60' derece.
Sizce normal mi? Yoksa haddinden fazla mı sıcak? Çünkü ekran kartına parmağımı koyduğumda 5 saniye tutamıyorum.
Ekran kartımı oyunlarda daha verimli kullanabilmek için driver ayarları önerebilir misiniz?
75-80'lere çıkmadıkça sorun yok. Hatta bu sıcaklarda 60 derece çok iyi.

Yorumlar için teşekkürler. İçim rahatladı. 2 tane kasamın yukarısına egzoz fan takacağım yakın zaman içerisinde. Fanlar takılana kadar orta ayarlarda oynayacağım.

İşlemcimle ve kasamla beraberinde gelen stock fanlarımı Bios'dan fan hızlarını full yaptım. Bunun zamanla fan ömrünün kısalması dışında, sisteme bir zararı var mıdır?
Çok hızlı çalışması sorun yaratsaydı üretici firma o hızı ona koymazdı :d
Sadece sesi seni rahatsız edebilir..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı