GTA 5 Siyah Ekran Sorunu

kaanbugrabukan

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Ben dün GTA 5 aldım ve oyunu kurdum. Sonra update falan yaptı, 5 GB dosya indirdi. Bekledim ve yükleme bitince bilgisayarı kapattım ve sabah açtığımda 353.75 MB'lik bir dosya indiriyor.
Onuda bekledim ve kuruldu, sonra oyunu açtım ve siyah ekranda kaldı. Sonra bilgisayarı oyundan çıkıp kapattım.
Okula gittim geldim ve tekrar oyunu açtım. Bu seferde Social Club'a girdim. Tekrar aynı dosyayı yükledi, onuda bekledim kuruldu. Açtım, bu sefer Cocial Club'tan giriş yaptım. Girdim "loading" dedi. Social Club kapandı ve GTA 5 başlattı.

Bende bekledim ama açılmıyor, masaüstünde öyle kalıyor. Bunun sebebi ne olabilir? DNS ayarlarını da denedim ve internette bir video gördüm, ekran kartını devre dışı bıraktım ve girdim. Oyun açıldı ama pencere halinde. Ama görüntü hafızası 512MB ve GTA 5 bunu geçmiş 1000'lerde. Oyuna Story Mode'da başladım ve kasmadan oynayamadım. Görüntüler 2-3 sn sonra geliyordu. Sonra ise oyun açıkken ekran kartımı devreye soktum, oyun hata verdi ve kapandı. Ne yapabilirim? Çözüm önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücüsünü güncelle.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı