Çözüm GTA 5 Social Club Giriş ve Loading Sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kardeşim çözümünü biliyorsan zaten 5 dk iş bilgisayar kullanmayı bilmeyen birisi değilim tw kulllanmıyorum o yüzden.

Arkadaşlar burda anlatılan herşeyi yaptım ve doğru olduğundan eminim. Oyun önce update yaptı sonrada farklı bi sorun çıktı lütfen yardımcı olun.

Tamamdır arkadaşlar sorunu çözdüm.
PlayGTAV.exe ve GTAVLauncher.exe yi sildim GTAV_Setup_Tool proğramı ile eksik dosyaları ekledi update yaptı ve acıldı.

Dosya Ekleri

• Sorun.jpg
    Sorun.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 443
Merhaba.Ben GTA 5 i 190 TL ye( 7 DVD Kutulu) satın aldım fakat aldığım günden beri sorun yaşıyorum.(aktivasyon kodu falan ) Neyse ki aktivasyon kodu rockstar gamesle irtibata geçip düzelttim ama şimdide social clup hata veriyor.GTA 5 i yönetici olarak çalıştırıyorum HATA 1 i alıyorum (Siyah Ekran da donup kalıyor) Yönetici olarak çalıştırmadığımda HATA 2 yi alıyorım(error code 9 yazan).Lütfen yardım edin günlerdir, haftalardır Uğraşıyorum yani oyunu 4 kez silip yükledim çilesini ziz düşünün.Lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkür ederim.

Bir şey daha belirtmek istiyorum buraya kadar yazdığınız her şeyi denedim ama olmadı.

Çözümü bilen kimse yokmuuuuu.Acil !!!

Dosya Ekleri

• HATA 1.jpg
    HATA 1.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 363
  • HATA 2.jpg
    HATA 2.jpg
    163,2 KB · Görüntüleme: 355
Kardeş senin verdiğin adımlarda oyunu indirmeyi durdur diyor ben oyunu indirmiyorumki dvd den kuruyorum tam olarak anlamadım linkte verdiğini kafayı yemek üzereyim

Hem social clup güncelliyo kendi kendini son sürüme

Beyler lütfen yardımcı olun 190 tl boşa gitmesin :cry::puro::kızgın:

Bu sorunu tek ben mi yaşıyorum araştırdığım hiçbir yerde yok

Güzel kardeşim, sana verdiğim bağlantıda indirme işleminin sadece başlatılacağını söylüyor dikkat ettiysen. Oyunu komple indirmen gerekmiyor. İndiriyormuşsun gibi bilgisayarı kandırdığını varsay. Sen bi oku orada yazanları, dene, işine yaramazsa gider R*'a bildirirsin durumu, çözerler.

Sorunuma yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim ama attığınız bağlantıda setup tool dan indirme işlemini başlat yazıyor hem setup tool indirmiyor dvd den yapınca oyunu kuruyor rockstar games ten indirince belirli dosyaları kuruyor oradan da social clup açılıp oyunu indiriyor. Zaten de benim sorunum social clup un açılmaması anlata bilidiysen ne mutlu ama sizin demek istediğinizi anlayamadıysam da özür dilerim.

Bu sorunu yaşan yokmu !!!!!

Sorunu çözdüm aynı sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı oslun Nasıl çozdüm? Oyunu yönetici olarak çalıştırdım şifremi yazdım siyah ekran geldi yine sonra görev ctrl+shift+esc yaptım Social Clup UI yazar görev yöneticisindeki 3 uygulamasının en alltakine görevi sonladır yaptım Bu iştemi bi kaç kez yada gelene kadar yaptım (aman dikkat gta 5 launcher i kapamayın) siyah ekran gitti ve gta 5 in 8gb lik dosyasını indirmeye başladı (bazen ekran bidaha siyah oluyor korkmayın yine görevi sonlandır yapın zaten siyah ekranda da indiriyor heralde sadece gözükümüyor indirdiği bazen de hata veriyor cancel yada retry yazıyor seri seri gelene kadar retry e basın) sorun yine social clup un sorunu sorunu yaşayan arkadaş olursa inşallah yardımcı olurum....

Ben oyunu indiriyorum indirmedi ama her açılışta bunu yapıyorun işin kötü yanı da bu

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı