Hile derken kod hilesinden bahsetmiyorum. Cheat Engine'den para hilesi yapacagım daha eğlenceli olsun diye offline mode. Sizce ban yer miyim? Bazıları oyundaki antivirüs algılar ban yersin falan yazmış diğer konulara o yüzden sordum.
Hile derken kod hilesinden bahsetmiyorum. Cheat Engine'den para hilesi yapacagım daha eğlenceli olsun diye offline mode. Sizce ban yer miyim? Bazıları oyundaki antivirüs algılar ban yersin falan yazmış diğer konulara o yüzden sordum.
Chat Engine aktif etmeden önce offline ol story mod da bu alım telefonda borsa alım satım var. Oradan parayı yap ve uygulamayı direk kapat. Bayağı bir video var bunla ilgili story mod için yapabilirsiniz.
Chat Engine aktif etmeden önce offline ol story mod da bu alım telefonda borsa alım satım var. Oradan parayı yap ve uygulamayı direk kapat. Bayağı bir video var bunla ilgili story mod için yapabilirsiniz.
Online oyun modunda kendine 999milyon para basan arkadaşlarımı biliyorum. Ama ne olacağı belli olmaz abartma veya sadece para istiyorsan buna özel scriptler var oyuna girerken GTA 5'in ana dosyasının içine koyup Online girecekken ise o dosyaları GTA 5'in klasöründen çıkartmak inşallah anlamışsındır internetten script bulabilirsin tabii script yazarsan çıkmayabilir, ismini unuttuğum için script diyorum.
Hoca dert etme daha ben hile açıp ban yiyen görmedim. Para hilesi falan yaparsan bir şey olmaz. Ben Online'da yapmıştım para hilesi hala da duruyor yemedim ban.
Cheat Engine açmaya çalışıyorum ama ekrana böyle bir şey geliyor
Windows kişisel bilgisayarınızı korudu
Microsoft Defender SmartScreen tanınmayan bir uygulamanın başlamasını engelledi. Bu uygulamayı çalıştırmak bilgisayarınızın güvenliğini tehlikeye sokabilir.