GTA 5 şu anda alınır mı?

15 dolar şu anda 520 lira, Epic'te daha pahalı yani.

Sistem:

8 GB RAM.
11. nesil Intel i5- 1135G7.
2.40 GHz.
Bu sistem GTA 5 için yeterli olur mu hocam?

Ekstra depolama alanım çok da olmadığı için Online'ye girmeyi çok düşünmüyorum, ek dosyalar ekler vb. yüzünden.
Ortak steam hesapları var bunlardan satın alıp hikayeyi bitirip hayatınıza devam edebilirsiniz. Çok pahalı hikaye oyunlarında kütüphanemde bulunsun demiyorsanız böyle yapmanızı tavsiye ederim.

Ortak Steam hesapları var bunlardan satın alıp hikayeyi bitirip hayatınıza devam edebilirsiniz. Çok pahalı hikaye oyunlarında kütüphanemde bulunsun demiyorsanız böyle yapmanızı tavsiye ederim.

Hocam hikayeyi bitirdikten sonra freeplayında olduğunu duymuştum, yan görevlerle oyun süresi uzatabilir miyim?

Steam sonbahar indirimleri bitmeden almayı düşünüyorum fiyatı 38 dolardan 15 dolara düşmüş bulunmakta. Sizce değer mi? Oynayanlardan birazcık bilgi alırsam güzel olur.

Dipnot: Bundan önce GTA 4 oynamaya çalıştım ama saçma sapan takılmalar oluyordu (30-50 FPS arası alıyordum). GTA 5 tede bunlardan varsa benim için büyük sıkıntı olur. Optimizasyonu umarım iyidir.
Dipnot 2: Oyunu story modesini bitirmek ve açık dünyayı gezmek için oynayacağım.

Alınır gibi arkadaşlarla Online de veya FiveM'de zaman geçirebilirisin.

Hocam hikayeyi bitirdikten sonra freeplayında olduğunu duymuştum, yan görevlerle oyun süresi uzatabilir miyim?
Tabi ortak steam hesapları dediğim hesapları satın alıp istediğin kadar kullanabiliyorsun sadece online giremiyorsun çünkü senle beraber başkaları da kullanıyor. Offline modda güvenilir bir yerden alırsan istediğin kadar oynarsın. Ayrıca bilgisyarın kaldırmama durumu olursa 15 doların yerine 50TL paran yanmış olur.

15 dolar şu anda 520 lira, Epic'te daha pahalı yani.

Sistem:

8 GB RAM.
11. nesil Intel i5- 1135G7.
2.40 GHz.
Bu sistem GTA 5 için yeterli olur mu hocam?

Ekstra depolama alanım çok da olmadığı için Online'ye girmeyi çok düşünmüyorum, ek dosyalar ekler vb. yüzünden.
O zaman Steam'den alın. Sisteminiz de yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı