GTA 5 tavsiyeleri

ricyrich1

Femtopat
Daha fazla  
GTA 5'i yeni indirdim biraz ilerledim story modda. Birkaç sorum OLACAK.
_KARAKTERI bırakıp oyunu kapatıyorum (trevor) ama oyuna yeniden girdiğimde daha önce hiç gitmediğim bir sahilde haritanın öte ucunda adamın birine silah sıkmaya çalışırken buluyorum. Sebebi nedir sızce?
_ i5 8400 GTX 1060 6 GB ve 16 GB RAM'li bilgisayarım var grafik ayarlarını en yükseğe getirdim ama sanki biraz daha iyi olabilir gibime geliyor önerdiğiniz bir grafik var mı?
_ilk GTA deneyimim bana oyun içi tavsiyeleriniz ne yapabilirim ne yapamam belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik ayarları hakkında bildiğim bir şey yok. Yanlış tavsiye verip 80 GB oyunu bozmayayım.

!Spoiler! Aşağıdaki butona basarsan Trevor'ın neden böyle olduğunun spoiler'ı çıkar. Oyunun sonu hakkında spoiler yoktur, isterseniz bakın.

Trevor'a gelirsek... Trevor'un annesi ölmüştü galiba. Hatta bu sahnede nöbet geçiriyordu galiba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam o başka yerde doğma mevzusu tahminimce yaşayan bir dünya olduğunu hissettirmek için yapılmış. Hikayeyi bitirince online başlayın bir arkadaşım 100saatten fazla GTA oynamışlığı var ama 3 saati hikaye.

1.Normal, bazen bıraktığınız karakterle bile başlamıyorsunuz.
2.Grass Quality düşürün ve MSAA 2X+TXAA açın.
3.Online'da kimseye bulaşmayın. Story Mode'da da speedrun tekniklerini kullanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@348606
Spoiler!

Hocam o başka yerde doğma mevzusu tahminimce yaşayan bir dünya olduğunu hissettirmek için yapılmış. Hikayeyi bitirince online başlayın bir arkadaşım 100saatten fazla GTA oynamışlığı var ama 3 saati hikaye.

Evet aynen dediğin gibi sen oyunda değilken karakterler oyundaki yaşantılarına kendi devam ediyor hissini vermek için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı