M Mrboot Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar GTA Online da the open road bilgisayarına arkadaşlarım için nasıl erişim verebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
Ardabey4634 Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 118 3 Ağustos 2022 #2 Yanlış hatırlamıyorsam bunda 2 sonuç var, birincisi erişim veremezsin, ikincisi ise MC club management ekranından onu vice president yapmak. Artı 0 Eksi
Yanlış hatırlamıyorsam bunda 2 sonuç var, birincisi erişim veremezsin, ikincisi ise MC club management ekranından onu vice president yapmak.
KS KS M Mrboot Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #3 Ardabey4634 dedi: Yanlış hatırlamıyorsam bunda 2 sonuç var, birincisi erişim veremezsin, ikincisi ise MC club management ekranından onu vice president yapmak. Genişletmek için tıkla... Vice president olunca açamıyor PC'yi. Artı 0 Eksi
Ardabey4634 dedi: Yanlış hatırlamıyorsam bunda 2 sonuç var, birincisi erişim veremezsin, ikincisi ise MC club management ekranından onu vice president yapmak. Genişletmek için tıkla... Vice president olunca açamıyor PC'yi.
Ardabey4634 Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 118 3 Ağustos 2022 #4 Mrboot dedi: Vice president olunca açamıyor PC'yi. Genişletmek için tıkla... Birde varsa senle aynı rütbeye getirmeyi dene, o da yoksa olmuyordur zaten. Artı 0 Eksi
Mrboot dedi: Vice president olunca açamıyor PC'yi. Genişletmek için tıkla... Birde varsa senle aynı rütbeye getirmeyi dene, o da yoksa olmuyordur zaten.
KS KS M Mrboot Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #5 Ardabey4634 dedi: Bir de varsa senle aynı rütbeye getirmeyi dene, o da yoksa olmuyordur zaten. Genişletmek için tıkla... Yok o yok ya :/ şeyi biliyor musun para hilelerini abi oyun herkeste para hilesi var ben 100k kasmak için 4 saat uğraşıyorum araba modifiye bile edilmiyor seviye olmadığından hhh. Artı 0 Eksi
Ardabey4634 dedi: Bir de varsa senle aynı rütbeye getirmeyi dene, o da yoksa olmuyordur zaten. Genişletmek için tıkla... Yok o yok ya :/ şeyi biliyor musun para hilelerini abi oyun herkeste para hilesi var ben 100k kasmak için 4 saat uğraşıyorum araba modifiye bile edilmiyor seviye olmadığından hhh.