Çözüldü GTA 5 "The Rockstar game services are unavailable right now" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Seybın

Hectopat
@@imnotagamer hocam sayesinde bu sorunu çözdüm denemek isteyenler için buraya yazıyorum.
Steam-> Steamapps -> common -> "Grand theft Auto V" burayı açtıktan sonra klasöre commandline adında bir metin belgesi açıyoruz. Sonrasında metin belgesine şu komutu giriyoruz "-scOnlineOnly". İşlem bitince kaydedip çıkabilirsiniz.

Son düzenleme:
RAM: 8 GB.
Ekran kartı: Intel HD Graphics 4600 (2 GB)
VRAM: 128 MB.
İşlemci: i7.

GTA 5 ile ilgili 2 tane sorunum var.

1- GTA Online'ı yaklaşık 6 aydır oynuyorum fakat son iki gündür giriş yaptığımda çok kasıyor ve drop giriyordu.

2-Bugün de GTA Online'a giriş yapmaya çalıştığımda Rockstar Game servers unavaible Now hatasi geliyor sürekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iki sorununuz da GTA Online'daki sunucularda yaşanan yoğunluk ortamından kaynaklanmaktadır. Kasmasının sebebi, oyuncuların şehir haritasını fazla zorlayacak şekilde mücadelelere girmesi sonucunda oluşuyor. Bu yüzden modellemeler ve şehir kaplamaları geç yüklenerek sizin bilgisayarınızda kasmalara yol açıyor. Diğer hatada ise ise şu anda Rockstar Game sunucularının kullanımda olmadığını belirtiyor.

Selamlar arkadaşlar. İki gündür şu sorunu çözmek için PC başındayım henüz bir çözüm bulamadım ve gerçekten can sıkıcı olmaya başladı. Arkadaşım az önce indirdi kurdu ve şu an rahatlıkla giriyor. Ben neden böyle bir sorunla karşılaşıyorum bunun çözümü nedir yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-05-17 at 14.55.05.jpeg
    WhatsApp Image 2020-05-17 at 14.55.05.jpeg
    160 KB · Görüntüleme: 42
Selamlar arkadaşlar. İki gündür şu sorunu çözmek için PC başındayım henüz bir çözüm bulamadım ve gerçekten can sıkıcı olmaya başladı. Arkadaşım az önce indirdi kurdu ve şu an rahatlıkla giriyor. Ben neden böyle bir sorunla karşılaşıyorum bunun çözümü nedir yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dostlar çözümü nedir? Her girdiğimde bu çıkıyor.

İkinizinde çözümü VPN bende aynı hatayı alıyordum hotspot shield ile girdim direk sign in oldu sonra kapattım şuan sıkıntısız girebiliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı