@@imnotagamer hocam sayesinde bu sorunu çözdüm denemek isteyenler için buraya yazıyorum.
Steam-> Steamapps -> common -> "Grand theft Auto V" burayı açtıktan sonra klasöre commandline adında bir metin belgesi açıyoruz. Sonrasında metin belgesine şu komutu giriyoruz "-scOnlineOnly". İşlem bitince kaydedip çıkabilirsiniz.
Bu sorunu 2015'den beri yaşıyorum ve hiçbir yerde şu ana kadar çözümünü bulamadım. Kendim çözüm ürettim ki bu çözüm sadece Wi-Fi anakartlı bilgisayar ve laptop kullananların işine yarar. O da şu ki telefonunuzun internetinden oyuna giriş yapacaksınız oyuna giriş ekranı geldiğinde Online olarak gözüküyorsanız telefonunuzun internetini kapatıp Wi-Fi'dan bağlanıp normal olarak oyuna devam edebilirsiniz. Ben her oyuna girişimde bu şekilde yapıyorum ve söylediğim gibi o kadar çok şey denedim ki bunca sene çözümümü kendim üretmek zorunda kaldım.
Server çökmüş durumda zaten. Sınır getirildi sonra düzelir. Zaten Rockstar bunla uğraşıyor. Epic Games ücretsiz yapması oyuna bayağı bir oyuncu kazandırdı.
Receive help with your Rockstar Games technical issues – Use our Knowledge Base Articles and receive assistance via Callback, Chat, Email, and our Player Supported Community
Rica ederim. Hiçbir yerde bu çözümü bulamazsınız ben en az 2-3 sene bu konuyla ilgili Rockstar Game'le iletişim halindeydim ama gelin görünki bana hep sistemsel donanımsal kaynaklardan bahane uydurdular. Bu tamamen internetten kaynaklanıyor olduğunu onlara bir türlü ispatlayamadım. En sonunda böyle bir deneme yanılma yöntemiyle sorunu giderdim.