Çözüldü GTA 5 "The Rockstar game services are unavailable right now" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Seybın

Hectopat
@@imnotagamer hocam sayesinde bu sorunu çözdüm denemek isteyenler için buraya yazıyorum.
Steam-> Steamapps -> common -> "Grand theft Auto V" burayı açtıktan sonra klasöre commandline adında bir metin belgesi açıyoruz. Sonrasında metin belgesine şu komutu giriyoruz "-scOnlineOnly". İşlem bitince kaydedip çıkabilirsiniz.

Son düzenleme:

Harbi oldu sağ olasın. Mobil veri ile bağlanın öyle girin daha sonra oyundayken modeme bağlanın. Home tuşuna basıp tekrar giriş yapın oluyor.

Rockstar Games'te problem var şu an giremezsiniz. Beklemekten başka çareniz yok.

.

Bu sitelerden takip edebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• hata.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 54
Harbi oldu sağ olasın. Mobil veri ile bağlanın öyle girin daha sonra oyundayken modeme bağlanın. Home tuşuna basıp tekrar giriş yapın oluyor.

Rica ederim. Hiçbir yerde bu çözümü bulamazsınız ben en az 2-3 sene bu konuyla ilgili Rockstar Game'le iletişim halindeydim ama gelin görünki bana hep sistemsel donanımsal kaynaklardan bahane uydurdular. Bu tamamen internetten kaynaklanıyor olduğunu onlara bir türlü ispatlayamadım. En sonunda böyle bir deneme yanılma yöntemiyle sorunu giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…