Çözüldü GTA 5 "The Rockstar game services are unavailable right now" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Seybın

Hectopat
@@imnotagamer hocam sayesinde bu sorunu çözdüm denemek isteyenler için buraya yazıyorum.
Steam-> Steamapps -> common -> "Grand theft Auto V" burayı açtıktan sonra klasöre commandline adında bir metin belgesi açıyoruz. Sonrasında metin belgesine şu komutu giriyoruz "-scOnlineOnly". İşlem bitince kaydedip çıkabilirsiniz.

Son düzenleme:

Hocam kusura bakmayın ama bir soru sorabilir miyim? GTA 5'i ne zamandan beri oynuyorsunuz?

Zaten GTA V sunucuları çöptü iyicene çökerttiler.

Buradan gördüğüm kadarıyla PC platformunda sınırlandırma getirilmiş. En yakın zamanda düzeltirler diye düşünüyorum.

Epic Games oyunu bedava yaparsan herkesin 5-10 tane almasına da izin verirsen böyle olur. Steam'dan alıyoruz Epic Games bedava yapmış diye oyunu oynayamıyoruz.

Epic Games oyunu bedava yaparsan herkesin 5-10 tane almasına da izin verirsen böyle olur. Steam'dan alıyoruz Epic Games bedava yapmış diye oyunu oynayamıyoruz.

Adamların değil Rockstar'ın suçu bence.

Epic Games'den GTA 5 indirip kurdum. İlk görevi yaptıktan sonra Online girmeyi denedim. Rockstar Club açılıyor.Her şey düzgün fakat Online girmeye çalışınca "Rockstar Game services unavailable right Now. Please return to Grand Theft Auto V and TRY agan later" hatasını alyorum.

Şu an yoğunluktan dolayı sunuculara kimse giremiyor.

Ben 4 yıl önce almıştım. Şu an herkes bu sorunu yaşıyor tabii buna sorun denilirse. Kimsenin bilgisayarıyla alakalı bir problem değil. Rockstar'ın sunucularıyla alakalı bir durum. Endişelenmenize gerek yok. Sunucular düzeltildiği zaman rahat bir şekilde tekrar oynayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…