Çözüldü GTA 5 "this Epic Games account is already linked to a different Social Club account" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

FsHLK

Yoctopat
Daha fazla  
Selam GTA 5'e giriş yaparken söyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltilebilir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_12.png
    4,6 KB · Görüntüleme: 473
Hocam Epic hesabınız başka bir social club hesabı ile eşleşmiş. Bu yüzden social club hesabına girerken bu hatayı alıyorsunuz.

Hocam Epic hesabınız başka bir Social Club hesabı ile eşleşmiş. Bu yüzden Social Club hesabına girerken bu hatayı alıyorsunuz.

Oyuna ilk giriş yaptığımda kullandığım e-posta hesabını kapatmıştım yani o e postayla giriş yapma imkanım yok başka bir e postayla giriş yapamaz mıyım?

Oyuna ilk giriş yaptığımda kullandığım e-posta hesabını kapatmıştım yani o e postayla giriş yapma imkanım yok başka bir e postayla giriş yapamaz mıyım?
Yapabilirsiniz. Web'ten Social Club hesabına girip ardından en sağ üstte profiliniz olacak. Ona tıklayın ve sonraında orda hesabınız ile ilgili bilgiler var. Mail kısmında yani sizin kapattığınız email hesabının adı yazacak. O kısımda edite basıp şuan kullanmış olduğunuz e-posta adresiyle değiştirin.

Maalesef Social Club'da oturumum açık değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…