Hocam Social Club hesabı Outlook'a bağlıysa o hesabı epic için kullandığınız emaile bağlayın.çok karışık olay sanırım epic hesabım google bağlıyken sociel club hesabım outlook hesabıma bağlı
Hayır sadece Google bağlantım gözüküyor
Evet
Sorunun cevabı burada, hesabın Epic ile aynı olması lazım.
Aynı olamaz çünkü e-posta hesabı kapandı sanırım Steam'den yeni bir oyun almam gerekecek
Onun epic hesabı aktif anladığım kadarıyla. Mailini silmeden önce yedek bir email açıp Rockstar hesabına tanımlıcaktı ve sonrasında aynı şeyi Epic içinde yapacaktı. Böylece Epic Hesabınız başka bir Social Club hesabı ile eşleşmiş hatası almazdı.Epic hesabındaki e-posta aktif değil mi?
çok karışık olay sanırım epic hesabım google bağlıyken sociel club hesabım outlook hesabıma bağlıEpic hesabındaki e-posta aktif değil mi?
Hocam Social Club hesabı Outlook'a bağlıysa o hesabı epic için kullandığınız emaile bağlayın.çok karışık olay sanırım epic hesabım google bağlıyken sociel club hesabım outlook hesabıma bağlı
Onun Epic hesabı aktif anladığım kadarıyla. Mailini silmeden önce yedek bir email açıp Rockstar hesabına tanımlacaktı ve sonrasında aynı şeyi Epic içinde yapacaktı. Böylece Epic Hesabınız başka bir Social Club hesabı ile eşleşmiş hatası almazdı.
Çözüldü olarak işaretlerseniz.sorunu çözdüm yardım edenlere teşekkürler iyi günler
Nasıl hallerin?Sorunu hallettim yardım edenlere teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.